blank

Boeing a prezentat primul 787 Dreamliner asamblat în Carolina de Sud

2 623

Boeing a mai scris o pagina din istoria companiei! A prezentat primul Boeing 787 Dreamliner asamblat la baza din Carolina de Sud. Peste 7000 de invitaţi, angajaţi şi oficiali au participat ieri la evenimentul festiv de la Charleston Nord. Avionul urmează să facă testele de zbor, să fie pictat în Texas şi livrat companiei aeriene Air India.

Aeronava civilă asamblată şi lansată ieri este prima care iese pe poarta fabricii din sud-est-ul Statelor Unite. Boeing a decis să construiască o linie secundară de fabricare pentru 787 Dreamliner încă din 2009.

Urmăriţi bucuria şi entuziasmul oamenilor, a echipei care a reuşit să producă primul Boeing 787 fabricat în Carolina de Sud. Faptul că Boeing Carolina de Sud va produce acest tip de avion înseamnă locuri de muncă, bani în economia statului şi un renume pe harta Boeing.

Primul Boeing 787 fabricat în Carolina de Sud

Boeing Carolina de Sud are, de asemenea, responsabilitatea pentru fabricarea, integrarea şi asamblarea de corp principal 787. Secţiunile de fuselaj sunt fie livrate tot la Carolina de Sud pentru asamblarea finală, fie transportate prin intermediul Dreamlifter la asamblarea finală în Everett, Washington.

Fabrica Boeing din Carolina de Sud

Leave A Reply

Your email address will not be published.