Cumperi de la eMAG, FashionDays, elefant.ro, Libris.ro prin link-urile noastre de afiliere și ajuți la finanțarea site-ului airlinestravel.ro. Nu te costă nimic în plus, însă pe noi ne ajută să dezvoltăm acest proiect. Mulțumim!

Zboruri anulate sau întârziate? >>Solicita ACUM despagubiri<< pentru zborul întârziat sau anulat și poți primi până la 600€ despăgubire!

Boeing 787-8 Business Jet la interior (Foto)

0 1.012

Boeing a prezentat câteva imagini cu interiorul unui Boeing 787-8 Business Jet. Cadrele sunt randate foarte frumos, iar cei 230 m2 au fost transformaţi într-un apartament de lux.

În dormitor a fost amplasat un pat „King size”, iar baia este placată cu marmură. Două camere sunt la dispoziţia oaspeţilor, fiind echipate cu cele mai noi tehnologii pentru divertisment.

Boeing 787-8 Business Jet la interior

Boeing-Business-Jet-787-8-3

Boeing-Business-Jet-787-8-2

Boeing-Business-Jet-787-8-1

Boeing-Business-Jet-787-8

Pe lângă confortul asigurat de configuraţia prezentată, Boeing 787-8 Business Jet vine şi cu toate avantajele unui Dreamliner. Le va permite clienţilor să călătorească oriunde în lume, într-un confort de neegalat.

Preţul unui Boeing 787-8 Business Jet porneşte de la 300 milioane de dolari, dintre care doar interiorul costă o treime. Primul Boeing 787-8 BBJ va fi livrat în luna iulie şi va opera zboruri pentru un client foarte bogat din Asia.

Photo by air-journal.fr

Leave A Reply

Your email address will not be published.