b’mine Hotel Frankfurt Airport – hotelul unde poți să-ți iei mașina în cameră

0 620

Există un hotel în Germania care vă permite să luați mașina în cameră. Mai exact, este vorba de b’mine Hotel Frankfurt Airport și puteți parca mașina în balconul camerei în care v-ați cazat. Există lifturi ce pot ridica până la 4 tone, suficient cât să poată ridica chiar și un SUV încărcat.

Hotel se află în apropierea aeroportului din Frankfurt. O noapte de cazare costă începând cu 180 de EURO. Check-inul se poate face cu ajutorul unei aplicații sau prin schema clasică, la biroul de check-in din hotel.

Chiar și sălile de conferințe au fost adaptate și pentru participanții pe patru roți. În total, hotelul are 40 de camere special amenajate și pentru mașini, dar sunt bineveniți și bicicliștii și motocicliștii. Costurile de construcție ale întregii clădiri s-au ridicat la 70 de milioane de euro.

Constructorul, dar și deținătorul hotelului au considerat că e nevoie de această facilitate. Mulți turiști, aflați în tranzit, călătoresc cu mașinile pline. Astfel, prin cazarea la acest hotel, mașina e pe balcon și pot avea acces la lucrurile lor fără a mai coborâ în garajul hotelului.

Leave A Reply

Your email address will not be published.