BLUE AIR va relua zborurile internaționale de la Cluj Napoca de la 1 martie!

1 1.185

Blue Air devansează cu o lună reluarea zborurilor internaționale de la Cluj Napoca, prevazută inițial pentru sfarșitul lunii martie, pentru a răspunde cererii în creștere înregistrate pentru această destinatie.

Începând cu 1 martie 2021, Blue Air va opera zboruri directe către 13 destinații-cheie din Europa de pe Aeroportul Internațional Avram Iancu din Cluj Napoca.

Noile destinații care vor fi operate de la Cluj sunt: ​​Amsterdam, Barcelona, ​​Bruxelles, Dublin, Hamburg, Koln, Larnaca, Londra, Madrid, Milano, Paris, Roma și Stuttgart.

Totodata, Blue Air anunta ca toate zborurile cu destinatia Londra vor avea ca aeroport de destinatie London Heathrow, iar toate zborurile cu destinatia Paris vor avea ca aeroport de destinatie Charles de Gaulle. Cu alte cuvinte, vor fi operate zboruri pe ruta Cluj – Londra Heathrow și Cluj – Paris Charles de Gaulle.

În cadrul strategiei de poziționare ca prima opțiune de transport aerian ultra low-cost pentru români, Blue Air mizează pe extinderea rețelei de rute directe și de conexiune și pe adaptarea rapidă la cererea și profilul piețelor locale.

Noul program de zboruri regulate de pe Aeroportul din Cluj va optimiza oferta de călătorie a românilor din regiunea Cluj, oferindu-le conexiuni eficiente cu destinații europene de interes major atât pentru segmentul de leisure cât și pentru business. 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.