Blue Air se extinde la Bacău: rută noua – Liverpool; creșterea frecvențelor spre Londra și Dublin! Promoție Blue Air pentru zboruri de la baza din Bacău!

0 1.610

Blue Air sărbătorește astăzi peste 15 ani de operațiuni din Bacău cu 35% REDUCERE la toate zborurile. Totodată, Blue Air își consolidează poziția de lider în Bacău. Anunță o nouă rută și adaugă frecvențe către Londra și Dublin de la baza sa din Bacău.

Consolidarea operațiunilor Blue Air din Bacău face parte din angajamentul companiei de a se concentra pe a oferi o conectivitate mai bună între Moldova și destinațiile cheie de afaceri și de agrement din Europa, pentru a raspunde cererii tot mai mari de soluții fiabile pentru călătorii de muncă și de familie dn regiune.

Începând cu aprilie 2022, Blue Air va opera zboruri directe din BACĂU către Barcelona, ​​Bruxelles (NOU), Dublin, Liverpool (din 10 iunie 2022), Londra, Madrid, Milano Bergamo, Paris, Roma și Torino.

Pentru a marca noul sezon de vară 22 și pentru a răspunde cererii puternice pentru vacanța de primăvară și călătorii de Paște, Blue Air lansează campania „BACAU zboară cu Blue Air”, oferind 35% reducere la toate zborurile către/dinspre Bacău cu date de călătorie între aprilie 1 – 30 iunie 2022.

Krassimir Tanev, Chief Commercial Officer: „Ne angajăm să ne dezvoltăm poziția de lider pe piață în Bacău și regiunea Moldovei în beneficiul clienților noștri și suntem încântați că am putut să ne îmbunătățim serviciile, poziționând la Bacau două noi aeronave Boeing 737-MAX-8 confortabile si eficiente din punct de vedere al costurilor, ceea ce ne permite să oferim prețuri și mai accesibile. Ne bucurăm să sărbătorim cu o reducere specială de 35% la toate serviciile de la/ catre Bacău, valabilă astăzi doar pe site-urile web și aplicația mobilă Blue Air”.

blank
reducere specială de 35% la toate serviciile de la/ catre Bacău

Oferta este valabilă pe 16 martie, pentru zborurile către/dinspre BACĂU cu date de călătorie între 1 aprilie – 30 iunie 2022. Promoția este disponibilă pe site-ul Blue Air și în aplicația mobilă Blue Air.

Leave A Reply

Your email address will not be published.