Blue Air caută finanţator

1 640

Începând cu data de 10.04.2013, compania BLUE AIR TRANSPORT AERIAN are un nou Consiliu de Administrație alcătuit din următorii membri: doamna Ellen Phillips – specialist american în aviație și în restructurarea companiilor de aviație, cu peste 30 de ani de expertiză în domeniu (lucrează în cadrul Blue Air din 2010), domnul Adrian Ionașcu – Director General Adj. Blue Air (parte a echipei de management a companiei din 2007) si domnul Rudolf Vizental – reprezentant al Casei de Insolvență Transilvania. Noul Act Constitutiv a fost înregistrat deja la Camera de Comerț și Industrie.

blue-air

Pentru a-şi consolida poziția pe piața din România, cât și pe piața europeană, dar și pentru a putea îmbunătăți calitatea serviciilor de transport aerian oferite pasagerilor, noul Consiliu de Administrație Blue Air consideră oportună găsirea unui investitor, mai ales că există deja oferte și scrisori de intenție depuse de investitori români și străini de marcă.

Situaţia nu este nouă. S-au speculat multe informaţii care anunţau acest pas. Domnul Gheorghe Racaru, directorul general al operatorului low-cost, declara într-un interviu: „Orice business e de vânzare, totul depinde de preţ”. Rămâne de văzut câte procente vor fi vândute.

Leave A Reply

Your email address will not be published.