blank

Blue Air Bluepass, serviciu de gratuități și reduceri pentru pasageri

Blue Air, cea mai mare companie aeriană românească, lansează la Târgul de Turism al României programul de beneficii Bluepass, un serviciu de gratuități și reduceri pentru pasageri.

0 898

Astfel, cu ocazia ediției de primăvară a Târgului de Turism al României, organizat la Romexpo în perioada 22 – 25 februarie, primii 250 de pasageri care vor achiziționa de la standul Blue Air un bilet pe ruta București – Oradea – București vor primi cadou cardul Visit Oradea. Oradea este primul oraș care se alătură Blue Air în programul de beneficii Bluepass.

Blue Air Bluepass

Cu acest card, pasagerii se vor bucura de 48 de ore de gratuitate pe mijloacele de transport în comun (autobuze și tramvaie), de reduceri de 50% la cele mai importante obiective turistice din Oradea și de alte zeci de reduceri la partenerii privați (restaurante, cafenele, shopping, spa & Aquapark). În plus, vor mai primi harta gratuită pentru Oradea, Băile Felix și Băile 1 Mai.

“În Anul Centenarului, Blue Air, cea mai mare companie aeriană românească, îi încurajează pe români să fie turiși la ei acasă și să redescopere potențialul turistic citadin. Prin Bluepass venim în întâmpinarea pasagerilor noștri cu un serviciu suplimentar, astfel că nu mai vorbim despre un simplu zbor de la o destinație la alta, ci despre o adevărată experiență de călătorie. Iar Blue Air continuă să ofere beneficii pasagerului chiar și dincolo de porțile aeroportului.

Programul Bluepass lansat de Blue Air în colaborare cu Visit Oradea este doar primul pas dintr-un amplu proiect pe care dorim să-l oferim pasagerilor Blue Air în perioada următoare. Suntem cea mai mare companie aeriană românească și, prin oferta diversă de rute interne, ne aducem aportul în dezvoltarea regiunilor, de la zona litoralului și până în vestul țării.

Începând cu Anul Centenarului vrem să încurajăm și mai mult mobilitatea românilor și ideea de turist în România, grație programului de beneficii Bluepass pe care ni-l dorim dezvoltat în toate destinațiile interne Blue Air”, a declarat Tudor Constantinescu, Director Comercial Blue Air.

Bluepass nu este singura noutate cu care Blue Air participă la Târgul de Turism al României de la Romexpo, din perioada 22 – 25 februarie. Blue Air are și o promoție la biletele de avion plus tradiționala tombolă. Blue Air are standul în pavilionul B2, stand 86!

Leave A Reply

Your email address will not be published.