fbpx IASI - ROMA, IASI - PARIS, IASI - LONDRA cu Blue Air

Blue Air anunţă zboruri externe: IAŞI – ROMA, IAŞI – PARIS şi IAŞI – LONDRA

3 780
Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul intarziat sau anulat. Poti avea dreptul pana la 600€.

Dupa lansarea cursei interne Bucuresti – Iasi, Blue Air anunta introducerea a 3 noi rute externe cu plecare din Iasi, respectiv Roma, Paris si Londra.

Biletele de avion sunt acum disponibile la cele mai mici tarife, incepand de la 32.90 euro/ segment (taxe incluse, locuri limitate), online pe www.blueairweb.com, prin Call Center sau la cele peste 3 000 de agentii partenere.

“Blue Air a fost infiintata cu scopul de a face transportul aerian accesibil tuturor romanilor si sa aduca Europa mai aproape de principalele orase din Romania, misiune pe care o avem si astazi la mai mult de 10 ani de la infiintare.

Aeroportul International Iasi reprezinta a cincea baza operationala a Blue Air, iar lansarea acestor 3 noi rute demonstreaza increderea pe care o avem in potentialul de dezvoltare a acestei regiuni.

Londra si Paris se vor bucura de 2 frecvente pe saptamana, iar Roma se va opera cu 3 frecvente, din 25 octombrie 2015”, a declarat dl Gheorghe RACARU, Director General Blue Air.

“Oriunde in lume, pe orice aeroport, venirea unei companii aeriene noi reprezinta un reper de evolutie‎ pentru ca, in cele din urma, consumatorii de transport aerian migreaza spre acele aeroporturi unde ofertele sunt multiple. Insa privim ca reusita primordiala conectarea directa a Iasului de o noua destinatie, Paris. Aceasta a fost poate cea mai asteptata destinatie, de catre toate mediile socio economice. Lucrurile capata o alta turnura prin intoducerea acestei noi destinatii premium, Aeroportul Iasi dovedindu-si inca o data importanta atat in raport cu alte aeroporturi regionale cat si pentru comunitatea noastra” a declarat Domnul Marius BODEA, Presedinte al Consiliului de Administratie al Aeroportului International IASI.

IAŞI 09:30 – 10:55 LONDRA miercuri, duminică
LONDRA 11:40 – 16:50 IAŞI miercuri, duminică

IAŞI 10:00 – 12:50 PARIS luni, vineri
PARIS 13:00 – 17:00 IAŞI luni, vineri

IAŞI 13:00 – 14:20 ROMA marţi, joi, sâmbătă
ROMA 15:05 – 18:25 IAŞI marţi, joi, sâmbătă

rute-noi-blue-air-iasi

Rute Blue Air:
– din Bucuresti: Barcelona, Bologna, Bruxelles, Catania, Dublin, Florenta, Iasi, Koln, Larnaca, Liverpool, Londra, Madrid, Malaga, Milano (Bergamo), Milano (Linate), Napoli, Nisa, Paris, Roma, Stuttgart, Torino, Valencia
– din Bacau: Bologna, Bruxelles, Catania, Dublin, Liverpool, Londra, Milano(Bergamo), Paris, Roma, Torino
– din Sibiu: Stuttgart
– din Constanta: Milano (Bergamo)
– din Iasi: Londra, Paris, Roma
– din Larnaca: Atena, Salonic
– din Torino (Caselle): Bari, Catania, Ibiza

Baze operationale Blue Air:
Romania: Bucuresti, Bacau, Iasi
Externe: Larnaca, Torino (Caselle)

3 Comentarii
  1. […] Bun, mâine vom participa la această conferinţă şi suntem nerăbdători să aflăm noutăţile, cu toate că le putem anticipa. În vara acestui an, mai exact în iulie 2015, am scris despre mutarea strategică anunţată de Blue Air: baza la Iaşi şi zboruri pe ruta internă Bucureşti – Iaşi, dar şi despre noile rute din Iaşi spre Londra, Paris şi Roma. […]

  2. […] de Blue Air. La scurt timp am scris şi de noile rute externe operate de la baza din Iaşi: IAŞI – ROMA, IAŞI – PARIS şi IAŞI – LONDRA. Astăzi ne păstrăm entuziasmul şi vă anunţăm alte 3 rute noi operate de Blue Air începând […]

  3. […] s-a construit o nouă platformă şi un nou terminal. Toate acestea au adus la rute noi, cum ar fi: IAŞI – ROMA, IAŞI – LONDRA, IAŞI – PARIS, Iaşi – Munchen, Bucureşti – Iaşi cu Blue Air şi lucrurile nu se opresc […]

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.