Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul
intarziat sau anulat! Poti obtine pana la 600€!

Blue Air anunţă zboruri externe: IAŞI – ROMA, IAŞI – PARIS şi IAŞI – LONDRA

3 850

Dupa lansarea cursei interne Bucuresti – Iasi, Blue Air anunta introducerea a 3 noi rute externe cu plecare din Iasi, respectiv Roma, Paris si Londra.

Biletele de avion sunt acum disponibile la cele mai mici tarife, incepand de la 32.90 euro/ segment (taxe incluse, locuri limitate), online pe www.blueairweb.com, prin Call Center sau la cele peste 3 000 de agentii partenere.

„Blue Air a fost infiintata cu scopul de a face transportul aerian accesibil tuturor romanilor si sa aduca Europa mai aproape de principalele orase din Romania, misiune pe care o avem si astazi la mai mult de 10 ani de la infiintare.

Aeroportul International Iasi reprezinta a cincea baza operationala a Blue Air, iar lansarea acestor 3 noi rute demonstreaza increderea pe care o avem in potentialul de dezvoltare a acestei regiuni.

Londra si Paris se vor bucura de 2 frecvente pe saptamana, iar Roma se va opera cu 3 frecvente, din 25 octombrie 2015”, a declarat dl Gheorghe RACARU, Director General Blue Air.

„Oriunde in lume, pe orice aeroport, venirea unei companii aeriene noi reprezinta un reper de evolutie‎ pentru ca, in cele din urma, consumatorii de transport aerian migreaza spre acele aeroporturi unde ofertele sunt multiple. Insa privim ca reusita primordiala conectarea directa a Iasului de o noua destinatie, Paris. Aceasta a fost poate cea mai asteptata destinatie, de catre toate mediile socio economice. Lucrurile capata o alta turnura prin intoducerea acestei noi destinatii premium, Aeroportul Iasi dovedindu-si inca o data importanta atat in raport cu alte aeroporturi regionale cat si pentru comunitatea noastra” a declarat Domnul Marius BODEA, Presedinte al Consiliului de Administratie al Aeroportului International IASI.

IAŞI 09:30 – 10:55 LONDRA miercuri, duminică
LONDRA 11:40 – 16:50 IAŞI miercuri, duminică

IAŞI 10:00 – 12:50 PARIS luni, vineri
PARIS 13:00 – 17:00 IAŞI luni, vineri

IAŞI 13:00 – 14:20 ROMA marţi, joi, sâmbătă
ROMA 15:05 – 18:25 IAŞI marţi, joi, sâmbătă

rute-noi-blue-air-iasi

Rute Blue Air:
– din Bucuresti: Barcelona, Bologna, Bruxelles, Catania, Dublin, Florenta, Iasi, Koln, Larnaca, Liverpool, Londra, Madrid, Malaga, Milano (Bergamo), Milano (Linate), Napoli, Nisa, Paris, Roma, Stuttgart, Torino, Valencia
– din Bacau: Bologna, Bruxelles, Catania, Dublin, Liverpool, Londra, Milano(Bergamo), Paris, Roma, Torino
– din Sibiu: Stuttgart
– din Constanta: Milano (Bergamo)
– din Iasi: Londra, Paris, Roma
– din Larnaca: Atena, Salonic
– din Torino (Caselle): Bari, Catania, Ibiza

Baze operationale Blue Air:
Romania: Bucuresti, Bacau, Iasi
Externe: Larnaca, Torino (Caselle)

Leave A Reply

Your email address will not be published.