Cumperi de la eMAG, FashionDays, elefant.ro, Libris.ro prin link-urile noastre de afiliere și ajuți la finanțarea site-ului airlinestravel.ro. Nu te costă nimic în plus, însă pe noi ne ajută să dezvoltăm acest proiect. Mulțumim!

Zboruri anulate sau întârziate? >>Solicita ACUM despagubiri<< pentru zborul întârziat sau anulat și poți primi până la 600€ despăgubire!

Blue Air anulează comanda de 5 aeronave Boeing 737NG

0 300

Conform comunicatului de presă emis de Blue Air, compania de transport aerian a agreat împreună cu Boeing să anuleze comanda plasată în anul 2008 pentru cinci aeronave Boeing 737NG, care erau programate să sosească în flotă în perioada 2015 – 2016. Aceasta decizie are la bază situaţia financiară a companiei Romstrade, parte din grupul de firme din care face parte Blue Air, şi faptul că S.C. Blue Air Transport Aerian S.A. nu-şi poate asuma individual obligaţiile financiare de 462,200,000 de dolari prevăzute în contractul cu Boeing.

Această modificare în structura flotei nu afectează activitatea companiei, fiind vorba doar de o decizie de business, mai ales că aeronavele erau aşteptate începând cu anul 2015. Aşadar, toate zborurile Blue Air se efectuează în mod normal, conform orarului de zbor stabilit.

Leave A Reply

Your email address will not be published.