Blue Air a introdus online interfaţa OPEN BOOKING şi noi modalităţi de plată a biletelor de avion

0 529

Blue Air vine în întâmpinarea nevoilor pasagerilor şi introduce două noi modalităţi de plată a biletelor de avion: transferul bancar şi plata prin terminalele ZebraPay. De asemenea a fost activată, în motorul de căutare, interfaţa OPEN BOOKING. Astfel, Blue Air este prima companie de transport aerian din România care oferă clienţilor săi, online, posibilitatea de a găsi într-un interval de 30/31 de zile cele mai bune tarife pentru biletele de avion.

Din dorinţa de a oferi clienţilor săi servicii eficiente şi de calitate, în premieră pentru România, compania Blue Air a implementat un nou motor de căutare ce permite pasagerului să vizualizeze, direct, tarifele biletelor de avion pentru un interval de o lună de zile. Mirela Tudorache-Secan, Director de Marketing Blue Air, a anunţat că se pregăteşte şi o nouă interfaţă a site-ului, mult mai optimizată pentru activităţi online.

Bucureşti – Paris – Bucureşti – vedeţi preţurile pe luna martie 2013
bucuresti_paris_blue_air

Procedura de rezervare a fost şi ea simplificată prin comprimarea informaţiei cerute de client şi micşorarea numărului de paşi de parcurs pentru a finaliza o rezervare. Odata cu implementarea OPEN BOOKING, care este o interfaţă mult mai prietenoasă şi ergonomică, atat din punct de vedere funcţional, cât şi din punct de vedere vizual, serviciul de check-in online a fost îmbunătăţit. Interfaţa OPEN BOOKING a fost implementata şi testată pe site-ul Blue Air încă din septembrie 2011, însă până în prezent a funcţionat în paralel cu vechiul motor de cautare.

În ceea ce priveşte noile modalităţi de plată a biletelor de avion, iată câteva informaâii utile:

noi modalitati de plata

Transfer bancar
Când intră pe site-ul Blue Air, pasagerii îşi rezervă biletele în lei sau euro şi au la dispoziţie o zi lucrătoare pentru achitarea acestei rezervării în conturile Blue Air deschise la Bancpost (în lei sau euro).

Pasagerii pot efectua plata la orice ghişeu Bancpost din România sau pot face transfer bancar într-unul din conturile Blue Air Transport Aerian. Dupa confirmarea plăţii, pasagerii vor primi biletele, în cel mult 48 ore, pe adresa de email comunicată în rezervare.

Conturi Blue Air Transport Aerian deschise la Bancpost:
Cont RON: RO70 BPOS 7450 6412 712RON02
Cont EURO: RO05 BPOS 7450 6412 712EUR02

Biletele de avion Blue Air se pot plăti şi la terminalele ZebraPay (Locaţii terminale Zebrapay). Prin metoda de plată ZebraPay, biletele de avion vor fi rezervate 24 ore, timp în care pasagerii pot efectua plata, în lei, la cel mai apropiat terminal ZebraPay. Aceste terminale de plată se găsesc numai pe teritoriul României.

Leave A Reply

Your email address will not be published.