Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul
intarziat sau anulat! Poti obtine pana la 600€!

[Black Friday] Vacanțe cu reduceri și de aproape 500 de euro la Happy Tour Group

0 450

Pachete pentru Revelion, sejururi pentru sezonul estival 2015, city break-uri, excursii de shopping etc. se numără printre ofertele reduse de către Happy Tour Group pentru Black Friday.

Turiștii care vor rezerva pachetele vinerea aceasta vor beneficia de discount-uri de câteva zeci de euro pentru destinații precum Cipru, Roma, Paris, Istanbul (pachete cu 20 de euro mai mici), aproape o sută de euro în cazul unor sejururi în Lisabona sau Dubai (reducerile se aplică inclusiv pentru ofertele de Revelion), respectiv de 479 de euro pentru sejururile în Maldive de Revelion. Astfel, în Vinerea Neagră vor putea fi achiziționate vacanțe în Europa, la prețuri pornind de la 252 de euro (pachet de Crăciun la Viena) sau 316 euro (Creta – sejur pentru vara 2015). Discounturile se aplică și pe sejururile în Emiratele Arabe, tarifele pentru Dubai pornind de la 540 de euro.

”Le-am pregătit celor care sunt în căutare de vacanțe la prețuri accesibile cele mai bune oferte. Am selectat destinațiile cele mai îndrăgite de către turiști, dar și destinațiile de vis la care aceștia visează. Ne așteptăm să avem un plus de rezervări față de o zi obișnuită a acestei perioade, mai ales și datorită faptului că acest instrument de marketing, denumit Black Friday, este foarte bine primit de către public”, spune Mădălin Mancilă, director de marketing Happy Tour Group.

Cel mai ieftin pachet ce poate fi achiziționat de Black Friday costă 252 de euro, fiind vorba de un city break în Viena, în luna decembrie. Tariful include trei nopți nopți de cazare la un hotel de patru stele, mic dejun și bilet de avion. Cel mai scump pachet căruia i se aplică discount-ul de Black Friday este sejurul de Revelion în Maldive. Tariful vacanței este de 3.426 de euro (de la 3.905 euro) și include biletele de avion, șase nopți de cazare la un hotel de cinci stele, serviciu de masă, cina de Revelion, asistența juridică și transferurile.

”Din experiența anilor trecuți, cele mai căutate destinații de Black Friday au fost Revelioanele, city break-urile, dar și charterele următorului sezon estival care beneficiază de discounturile cele mai mari. Valoarea medie a pachetului achiziționat s-a ridicat la 500 de euro de persoană. Ne așteptăm ca și anul acesta trendul să se păstreze”, spune Mădălin Măncilă.

Alte reduceri aplicate de Black Friday sunt: Antalya (discount 10% pentru Revelion, tariful final fiind 505 euro, respectiv 25% pentru sezonul estival 2015), Corfu (discount 20% pentru sezonul estival 2015, tariful total fiind de 372 de euro) și Mallorca (discount 53 de euro pentru sezonul estival 2015, tariful final fiind 597 de euro).

Leave A Reply

Your email address will not be published.