Black Friday Turism 2016: Vacanța ta de la 49 EURO

0 722

Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul
intarziat sau anulat! Poti obtine pana la 600€!

După ce v-am prezentat oferta la biletele de avion, am zis că este bine să facem și o analiză asupra pachetelor de vacanță.

Vacanța ta de la 49 EURO

Vola.ro a avut câteva pachete la prețuri incredibil de mici: City Break la Roma de la 9.99 EURO (bilet de avion + cazare); City Break la Praga de la 99 EURO (bilet de avion + cazare), vacanța în Skiathos de la 99 EURO și vacanța Turcia de la 99 EURO.

Însă au mai rămas câteva pachete turistice la prețuri bune. Vă puteți planifica o vacanță în Lefkada, tarif de la 49 EURO (7 zile cazare) dacă alegeți să călătoriți cu transport propriu sau de la 259 EURO (bilet de avion + 7 zile cazare).

vacante-vola-black-friday-2016

M-a atras oferta pentru un city break în Malta, preț de la 159 EURO (bilet de avion + 3 nopti de cazare). Tarife bune sunt și pentru: city break la Madrid de la 169 EURO (bilet de avion + 2 nopți de cazare); city break Amsterdam de la 189 EURO (bilet de avion + 4 nopți de cazare); city break Londra de la 159 EURO (bilet de avion + 2 nopți de cazare).

Dacă nu vă încântă aceste oferte, aveți posibilitatea să vă creionați propria vacanță după datele și destinațiile dorite.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.