BLACK FRIDAY Litoral România cu reduceri până la 66%

În perioada 17-24 noiembrie, agenția de turism Paradis ”Vacanțe de Vis” are BLACK FRIDAY cu oferte atractive pentru litoralul românesc. Sunt reduceri până la 66%!

0 636

Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul
intarziat sau anulat! Poti obtine pana la 600€!

Au mai rămas doar câteva ore până la lansarea ofertei de Black Friday la Paradis ”Vacanțe de Vis”. Vor fi reduceri până la 66% la pachetele pentru litoralul românesc.

BLACK FRIDAY Litoral România

Printre hotelurile incluse în oferta de „Black Friday” se numără Phoenicia Hotels (Phoenicia Holiday Resort, Phoenicia Luxury, Phoenicia Royal), Zenith Conference and Spa 4* (Mamaia), Hotel Victoria 3* (Mamaia), Complex Steaua de Mare 3* (Eforie Nord), Complex Dunărea 3* (Eforie Nord), 2D Resort and Spa 3* (Neptun). Singura condiţie este ca plata acestor rezervări să fie efectuată în 48 de ore.

“Aşa cum am promovat, de-a lungul anilor, multe campanii de oferte speciale şi de early booking pentru Litoralul românesc, ne-am hotărât să lansăm şi o campanie promoţională cu ocazia reducerilor de Black Friday. Lucrăm cu foarte multe hoteluri de pe Litoral şi considerăm că turistul român merită o asemenea ofertă specială, mai ales că Black Friday a intrat în comportamentul de cumpărare al clientului român”, declară Aurelian Marin, director general Paradis Vacanţe de Vis.

Amintim că „Paradis Vacanţe de Vis” a lansat, în sezonul estival 2017, în premieră, pachete turistice pentru Litoral care includ zbor dus/întors, transferuri, servicii de cazare şi/sau masă, dinspre Timişoara, Cluj-Napoca, Oradea şi Iaşi. Aceste pachete turistice vor fi continuate şi dezvoltate anul viitor.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.