Black Friday la Wizz Air: reducere de până la 40% pentru toate zborurile selectate!

0 264

Wizz Air, compania aeriană cu cea mai rapidă creștere din Europa, anunță reduceri de 40% pentru toți pasagerii, la toate zboruri selectate din toată Europa. Reducerea se aplică prețului unui bilet și este disponibilă pentru toți clienții WIZZ care doresc să călătorească înainte sau în data de 26 martie 2022. Oferta este valabilă doar astăzi, 26 noiembrie 2021, până la ora 23:59. Oricine rezervă un bilet în ziua promoției va intra în mod automat în tombola Pink Friday organizată de Wizz Air.


Wizz Air oferă o gamă largă de rute la prețuri reduse către cele mai atractive țări și orașe de pe întinsul Europei. Biletele sunt disponibile pentru rezervare online pe wizzair.com și prin intermediul aplicației pentru mobil.

Pentru o garanție în plus, Wizz Air recomandă pasagerilor să adauge serviciul WIZZ Flex atunci când rezervă un bilet, drept măsură suplimentară de protecție. Astfel, pasagerii pot alege să călătorească la o altă dată sau către o altă destinație, precum și să aibă opțiunea de a-și anula zborul cu până la 3 ore înainte de plecare fără nicio taxă și de a primi 100% din tariful original rambursat imediat în creditul companiei aeriene.

Leave A Reply

Your email address will not be published.