blank

Black Friday 2018: Gadgeturi și accesorii bune de luat în călătorii

Maratonul în shopping a început. eMAG a fixat ziua de Black Friday 2018 pe 16 noiembrie 2018, iar majoritatea comercianților s-au aliniat la trend. Hai să vedem câteva oferte interesante la gadgeturi și accesorii de travel.

0 516

Pentru că tot este Black Friday 2018, venim cu o serie de recomandări pentru gadgeturi și accesorii pentru travel. Analizând ofertele, am gîsit câteva chiar bune și este bine să profitați de ele. Kit-ul nostru de călătorie conține câteva gadgeturi indispensabile și accesorii aferente.

Gadgeturi și accesorii bune de luat în călătorii

1. Smartphone

Smartphone-ul / telefonul inteligent este indispensabil în activitatea cotidiană. Cu atât mai mult, acesta nu poate să lipsească din călătoriile noastre. Avem nevoie de internet, de hartă, să ținem legătura cu unitatea de cazare / agenție de turism / compania aeriană. Și evident, îl folosim să facem fotografii. Dacă aveți în plan să vă schimbați telefonul, acum este momentul.

Oferta eMAG este generoasă, iar prețurile foarte atractive. Prețurile pornesc de la 189 lei și pot ajunge până la 7900 lei. Recomandarea noastră este: ASUS ZenFone 5 ZE620KL – 1300 lei!

2. Bateria externă

Din bagajul de călătorie nu trebuie să lipsească bateria externă / powerbank-ul. Smartphone-urile sunt mari consumatoare de energie, iar bateriile abia fac față la câteva ore de utilizare. În călătorii, este necesară o baterie externă pentru a avea un back-up în cazul în care bateria telefonului se termină și nu ai posibilitatea să o încarci de la priză. Însă mare atenție la capacitatea bateriei externe. Sunt companii aeriene care nu permit în bagaj baterii cu capacități mai mari de 10 000 mAh.

Recomandarea noastră: Romoss OEM Solo (10 000mAh) – 55 lei!

3. Căști

Kit-ul nostru de călătorie are și o pereche de căști. Uneori sunt necesare pentru a ne izola de forfota din jur. În avion, tren sau autocar, sunt momente când doriți să ascultați melodia preferată sau să urmăriți un film, poate ați văzut ceva interesant pe youtube. În aceste momente, căștile joacă un rol foarte important.

Recomandarea noastră: Sony MDRXB950B1B, EXTRA BASS, Wireless, Bluetooth, NFC – 400 lei!

4. Hard disk extern

În călătorii, noi suntem obișnuiți să facem multe fotografii. Evident că dorim să surprindem în imagini cât mai multe amintiri. Și, oricât de încăpătoare poate fi memoria unui telefon sau a unui card, este bine ca imaginile să le salvați și pe un hard disk extern pentru siguranță. De Black Friday, oferta eMAG cuprinde 330 de unități de stocare externe.

Recomandarea noastră: ADATA HD710M Pro 1TB – 290 lei!

5. Laptop-ul

Indispensabil în călători este și laptop-ul. El reprezintă biroul mobil. Nu se știe niciodată când am nevoie de el pentru a publica rapid o știre sau pentru a procesa rapid câteva imagini. Chiar dacă merg într-o călătorie pentru relaxare, laptop-ul nu-mi lipseşte. Să fie! Online-ul nu ia pauză. Pentru a nu avea probleme cu greutatea bagajului de mână, eu am optat pentru un ultrabook.

Recomandarea noastră: ASUS UX331FAL-EG009T – 5699 lei!

Noi călătorim light și încercăm să nu îngreunăm bagajul cu prea multe gadgeturi. Voi ce gadgeturi folosiți în călătoriile voastre?

Leave A Reply

Your email address will not be published.