blank

Birourile de check-in Air France KLM, mutate în noul terminal la Otopeni

0 1.551

Începând din 28 februarie 2019, birourile de check-in Air France KLM se mută în noul terminal al Aeroportului Internațional Henri Coandă București.

Astfel, pasagerii își vor putea face check in-ul și își vor lăsa bagajele de cală în zona birourilor 92 – 97 din noul terminal.

Birourile de check-in Air France KLM

Compania opera în vechiul terminal încă de la inaugurarea acestuia, în anul 1998, iar schimbarea vine în contextul mutării și a altor companii membre ale alianței Skyteam.

Compania Națională de Transporturi Aeriene, Tarom, a făcut această schimbare în luna august, 2018.

„Eforturile companiei se fac în direcția optimizării întregii experiențe de călătorie a pasagerilor noștri, începând cu aeroportul de îmbarcare și până la destinația finală.

Astfel, ne bucurăm să anunțăm că începând de Joi, 28 februarie 2019, toate operațiunile de check in și înregistrare a bagajelor de cală pentru zborurile Air France și KLM Royal Dutch Airlines se vor muta în terminalul nou, în zona birourilor 92 – 97.

Această schimbare va asigura pasagerilor noștri un spațiu mai amplu în timpul formalităților de check in și acces mai facil la zona verificărilor de securitate.” a declarat Cristian Zega, Joint Station Manager Air France KLM România.

Leave A Reply

Your email address will not be published.