Cumperi de la eMAG, FashionDays, elefant.ro, Libris.ro prin link-urile noastre de afiliere și ajuți la finanțarea site-ului airlinestravel.ro. Nu te costă nimic în plus, însă pe noi ne ajută să dezvoltăm acest proiect. Mulțumim!

Zboruri anulate sau întârziate? >>Solicita ACUM despagubiri<< pentru zborul întârziat sau anulat și poți primi până la 600€ despăgubire!

Bingo Airways a început operarea curselor charter

0 595

Bingo Airways (Varşovia), o nouă companie aeriană poloneză nişată pe curse charter, şi-a început activitatea pe 18 mai 2012. Primul zbor comercial (BGY 1571) a fost operat cu aeronava Airbus A320 (SP-ABK). Avionul a decolat la 6 dimineaţa de pe aeroportul Katowice International din Varşovia cu destinaţia Hurghada International din Egipt.

174 de pasageri s-au putut bucura de prima cursă Bingo Airways, aceasta fiind închiriată de tour operator Wezyr Holidays.

În prezent, peste 8400 de avioane din familia Airbus A320 sunt operate de peste 360 de operatori aerieni. Bingo Airways va avea o flotă formată din 3 avioane A320 până la finalul lui 2012.

Bingo Airways va zbura de la Varşovia şi Katowice spre destinaţii de vacanţă din Egipt, Tunisia şi Turcia, doar curse charter!

Leave A Reply

Your email address will not be published.