Bilete de avion TAROM de la 99 euro. Oferta pentru vacante prelungite.

0 149

Debutul de săptămână vine cu vești bune pentru iubitorii de călătorii. TAROM a lansat o nouă campanie cu bilete de avion de la 99 Euro.

Ți-a întârziat avionul mai mult de 3 ore sau ți-a fost anulat zborul? Ai putea avea dreptul la o despăgubire de până la 600€! Solicită despăgubirea pentru anularea sau întârzierea zborului!

Ştim că ţi-ai programat vacanţa de vară. Însă TAROM își propune o vacanţă prelungită şi îţi pune la dispoziţie reduceri la bilete de avion către cele mai căutate destinaţii!

Tarifele încep de la 99 EUR pentru bilete achiziţionate în perioada 27 Mai – 01 Iunie 2019. Biletele pot fi rezervate pe site-ul TAROM. Oferta este valabilă pentru călătorii dus-întors în perioada 01 Octombrie – 15 Decembrie 2019 (data ultimului retur). Oferta este supusă unor termene şi condiţii speciale, iar locurile la aceste tarife sunt limitate.

AirHelp get compensation

Bilete de avion TAROM de la 99 euro

  • de la 99* Euro, pentru bilete achizitionate între Bucureşti şi Roma, Atena, Salonic, Istanbul, Viena;
  • de la 119* Euro, pentru bilete achiziţionate între Bucureşti şi Erevan, Tbilisi, Belgrad, Chişinău, Frankfurt, Munchen, Hamburg, Praga, Tel Aviv, Cairo, Londra, Stockholm;
  • de la 149* Euro, pentru bilete achiziţionate între Bucureşti şi Amman, Paris, Nisa, Amsterdam, Bruxelles, Beirut, Madrid, Barcelona.

Toţi pasagerii TAROM beneficiază gratuit de transport al bagajului de cală, catering la bord, respectiv check-in.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Translate »