blankblank

BIAS 2024: primele confirmări de participare în zbor!

0 325

Pregătirile sunt în desfășuare pentru Bucharest International Air Show 2024. Organizatorii au invitat încă din octombrie 2022 performerii militari și civili, cu reveniri și detalii transmise pe tot parcursul perioadei anterioare demonstrației aeriene.

Organizarea acestui amplu spectacol presupune o muncă enorma pe sol, dar și în planificarea operaționala. Unele aeronave opereaza de pe Aeroportul International București Băneasa, altele folosesc zone de așteptare dispuse în jurul spațiului aerian rezervat pentru demonstrația aeriană, aeronavele operand de pe bazele aeriene din toată țara. Întreaga activitate presupune o strânsă colaborare și coordonare militara și civilă.

În acest moment, sunt confirmările de participare în zbor: HAF T-6Α „Daedalus” Demo Team cu aeronava Beechcraft T6A Texan II; Fortele Aeriene din Slovenia cu Pilatus PC-9; Bulgarian Air Force cu un avion SU-25 și The Flying Bulls – aerobatics team cu 4 avioane XA-42, cum a anunțat George Rotaru, director general Aeroclubul României.

Evoluțiile după apus vor fi completate cu un display spectaculos al Flying Dragons Team!

Vă reamintim că BIAS 2024 va avea loc în perioada 30-31 august 2024!

Leave A Reply

Your email address will not be published.