BIAS 2020 a fost anulat. BIAS 2021 va avea loc, cel mai probabil, la începutul lunii septembrie

1 3.870

Am tot sperat ca BIAS 2020 să aibă loc așa cum era planificat, pe 5 septembrie. Din păcate pandemia de COVID-19 împiedică organizarea unui spectacol cu public. Iar astfel de evenimente nu pot fi organizate fără public și transmise la televizor.Cei pasionați de aviație, zboruri și avioane înțeleg foarte bine. Mirosul de cherosen, sunetul asurzitor al motoarelor, adrenalina acrobațiilor, toate acestea se trăiesc la marginea pistei.

Conform informațiilor oferite de organizatori, BIAS 2021 va fi organizat la începutul lunii septembrie și se dorește o ediție memorabilă. Poate cel mai mare show aviatic din această regiune a Europei. Mai jos aveți informațiile oferite de Bucharest Airports.

BIAS 2020 a fost anulat

Exact peste o lună, pe 5 septembrie, BIAS 2020 urma să vă încânte cu noi demonstrații de forță și virtuozitate în aer pe cerul de la băneasa, sute de piloți și parașutiști fiind pregătiți pentru a evolua în ceea ce a devenit cel mai mare eveniment aeronautic din această regiune a Europei.

Pandemia de CoVid 19, al cărei final este încă departe, ne împiedică, însă, să organizăm un spectacol cu public, grija pentru sănătatea participanților – performeri, public, staff – dar și respectarea în totalitate a reglementărilor în vigoare fiind prioritare.

Ne-am gândit chiar să organizăm un show transmis doar la televiziuni și pe rețelele sociale, dar am renunțat rapid: pentru pasionați, un show aerian văzut numai pe ecran, indiferent de nivelul de profesionism al celor care fac transmisia (și au făcut-o foarte bine până acum!) nu are nici pe departe aceeași savoare ca unul văzut pe viu; senzația fizică generată de zgomotul motoarelor turate, mirosul de kerosen ars, efectele pirotehnice și valurile de căldură aferente lor nu poate fi indusă publicului nici prin intermediul celor mai performante echipamente.

De aceea noi, organizatorii – Compania Națională Aeroporturi București, Statul Major al Forțelor Aeriene, Aeroclubul României, Romaero, Clubul Sportiv AIBO – alături de parteneri (ROMATSA, TAROM) și de performeri, vă anunțăm că a douăsprezecea ediție a BIAS se va desfășura în 2021, cel mai probabil la începutul lunii septembrie.

Vă mulțumim că ați fost și rămâneți în continuare alături de noi și vă promitem că vom face toate eforturile pentru ca ediția din 2021 a BIAS să fie nu numai una memorabilă ci și cea mai bună!
Rămâneți aproape! Vom reveni cu noi informații… și surprize!

Acestea fiind spuse, răbdare și putere ca să trecem de pandemie. Ne vom dezlănțui la BIAS 2021.

1 comentariu
  1. Lidia says

    Mulțumim pentru informare și totodată pentru încurajări.
    Să ne încredem în voia lui Dumnezeu, oricare ar fi aceasta!
    Gânduri bune!

Leave A Reply

Your email address will not be published.