Bază Wizz Air la Londra Luton: zboruri spre Tel Aviv, Pristina şi Kutaisi

Wizz Air anunţă a 28-a bază, care va fi deschisă la aeroportul Londra Luton!

0 924

Wizz Air anunţă astăzi deschiderea, pe 18 iunie 2017, a celei de-a 28-a baze din rețea, care va fi la aeroportul Londra Luton din Marea Britanie. Va fi alocată o aeronavă Airbus A320. Wizz Air a început să opereze pe acest aeroport încă de acum 12 ani, iar baza ce se va deschide va fi, de altfel, prima a companiei în Marea Britanie.

Ți-a întârziat avionul mai mult de 3 ore sau ți-a fost anulat zborul? Ai putea avea dreptul la o despăgubire de până la 600€!Solicită despăgubirea pentru anularea sau întârzierea zborului!

Stabilirea bazei aici va consolida prezenţa operaţională a Wizz Air pe Londra Luton unde este deja al doilea cel mai mare transportator şi va creşte numărul rutelor deservite de la acest aeroport la 42.

Bază Wizz Air la Londra Luton

De asemenea, deschiderea va reprezenta şi o investiţie în aeroport şi în regiune prin crearea de 36 de locuri de muncă în cadrul companiei. Operaţiunile vor contribui la economia locală şi vor sprijini locuri de muncă în industriile de aviaţie, transport şi turism.

Cele trei noi rute WIZZ vor conecta Londra Luton cu Tel Aviv în Israel, Pristina în Kosovo şi Kutaisi în Georgia. De altfel, ultima dintre rute este singura legătură directă între Georgia şi Marea Britanie. Frecvenţele pe unele dintre cele mai populare rute WIZZ vor creşte odată cu alocarea noii aeronave: Suceava va avea cinci zboruri pe săptămână, Constanţa patru, iar Iaşi va opera zboruri zilnice.

RUTE WIZZ AIR NOI DE LA LONDRA:

DestinațieZileStartTarife de la*
Kutaisi, Georgiajoi, duminică18 iunieGBP 34.99 / GEL 105.99
Tel Aviv, Israelmarți, joi, sâmbătă, duminică24 iunieGBP 61.99 / ILS 309
Pristina, Kosovomarți, sămbătă24 iunieGBP 34.99 / EUR 39.99

CREȘTERI ALE FRECVENȚELOR WIZZ AIR PE RUTE EXISTENTE DIN LONDRA LUTON:

DestinațieZboruri săptămânale
Iași7 de la 5
Suceava5 de la 4
Constanța4 de la 2

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Translate »