blank

Bază Wizz Air la Londra Luton: zboruri spre Tel Aviv, Pristina şi Kutaisi

Wizz Air anunţă a 28-a bază, care va fi deschisă la aeroportul Londra Luton!

0 1.480

Wizz Air anunţă astăzi deschiderea, pe 18 iunie 2017, a celei de-a 28-a baze din rețea, care va fi la aeroportul Londra Luton din Marea Britanie. Va fi alocată o aeronavă Airbus A320. Wizz Air a început să opereze pe acest aeroport încă de acum 12 ani, iar baza ce se va deschide va fi, de altfel, prima a companiei în Marea Britanie.

Stabilirea bazei aici va consolida prezenţa operaţională a Wizz Air pe Londra Luton unde este deja al doilea cel mai mare transportator şi va creşte numărul rutelor deservite de la acest aeroport la 42.

Bază Wizz Air la Londra Luton

De asemenea, deschiderea va reprezenta şi o investiţie în aeroport şi în regiune prin crearea de 36 de locuri de muncă în cadrul companiei. Operaţiunile vor contribui la economia locală şi vor sprijini locuri de muncă în industriile de aviaţie, transport şi turism.

Cele trei noi rute WIZZ vor conecta Londra Luton cu Tel Aviv în Israel, Pristina în Kosovo şi Kutaisi în Georgia. De altfel, ultima dintre rute este singura legătură directă între Georgia şi Marea Britanie. Frecvenţele pe unele dintre cele mai populare rute WIZZ vor creşte odată cu alocarea noii aeronave: Suceava va avea cinci zboruri pe săptămână, Constanţa patru, iar Iaşi va opera zboruri zilnice.

RUTE WIZZ AIR NOI DE LA LONDRA:

Destinație Zile Start Tarife de la*
Kutaisi, Georgia joi, duminică 18 iunie GBP 34.99 / GEL 105.99
Tel Aviv, Israel marți, joi, sâmbătă, duminică 24 iunie GBP 61.99 / ILS 309
Pristina, Kosovo marți, sămbătă 24 iunie GBP 34.99 / EUR 39.99

CREȘTERI ALE FRECVENȚELOR WIZZ AIR PE RUTE EXISTENTE DIN LONDRA LUTON:

Destinație Zboruri săptămânale
Iași 7 de la 5
Suceava 5 de la 4
Constanța 4 de la 2
Leave A Reply

Your email address will not be published.