Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul
intarziat sau anulat! Poti obtine pana la 600€!

Bază Wizz Air la Aeroportul Gatwick și 4 rute noi din octombrie 2020

1 4.805

Wizz Air anunță astăzi o nouă bază în Marea Britanie, la Aeroportul Gatwick. Aceasta va fi a 3-a bază Wizz Air UK, compania aeriană înregistrată în Marea Britanie, alături de Londra Luton și recent anunțata bază de la Doncaster Sheffield.

Wizz va aloca o aeronavă Airbus A320 pentru hubul din sudul Londrei și va lansa noi rute către destinații de vacanță din Grecia, Italia, Spania și Malta începând cu 22 octombrie 2020.

Bază Wizz Air la Aeroportul Gatwick

Wizz Air a început să zboare de la Gatwick în 2016, iar de atunci a transportat aproape 1 milion de pasageri. Odată cu crearea unei noi baze la Gatwick, Wizz Air va oferi pasagerilor mai multe oportunități de călătorie și mai accesibile, cu 450.000 de locuri pe an la vânzare pe noile sale rute către destinații populare de vacanță, inclusiv Atena (Grecia), Napoli (Italia), Lanzarote (Spania ) și Malta pentru restul anului.

Wizz Air deschide a 3- a bază în Marea Britanie

Biletele sunt acum disponibile pe wizzair.com sau în aplicația pentru mobil WIZZ, tarifele începând de la doar 24,99 EUR/segment. Și pentru a celebra astăzi extinderea la Londra Gatwick, Wizz Air a lansat o ofertă specială de 72 de ore pentru serviciul său WIZZ Flex, oferindu-le pasagerilor o reducere de 50% pe toate rutele din Londra Gatwick. Zborurile trebuie să fie rezervate pe wizzair.com, în perioada 18 și 20 august 2020, iar călătoriile pot fi programate oricând doriți. Serviciul WIZZ Flex trebuie achiziționat cu tariful de bază, când sunt rezervate biletele, pentru a beneficia și de promoția sa.

Cu WIZZ Flex se poate anula zborul cu până la 3 ore înainte de plecare fără nicio taxă și se va primi 100% din tariful inițial rambursat imediat în creditul companiei aeriene, precum și modifica datele și chiar rutele de un număr nelimitat de ori, pentru un plus de siguranță în aceste vremuri incerte.

Acest anunț urmează expansiunii recente de la Doncaster Sheffield, prima bază regională, unde compania aeriană va aloca un avion Airbus A320 și va lansa șapte rute noi către destinații ce includ Alicante, Malaga, Larnaca, Faro, Lublin, Kosice și Suceava în octombrie 2020.

Adăugarea acestor noi rute de la Gatwick și Doncaster Sheffield reprezintă o creștere semnificativă a rețelei britanice Wizz Air UK, operând acum 119 rute către 69 de destinații din 11 aeroporturi din Marea Britanie.

Crearea acestor două noi baze Wizz Air Marea Britanie reprezintă continuarea unei perioade de creștere rapidă în întreaga rețea Wizz Air, cu anunțuri recente despre noi baze WIZZ: Doncaster Sheffield, Bacău, Dortmund, Lviv, Larnaca, Milano-Malpensa, Tirana, Sankt Petersburg și lansarea a peste 200 de rute noi în rețea din aprilie 2020. Anunțul de astăzi va permite Wizz Air să creeze peste 40 de locuri de muncă directe și peste 125 de locuri de muncă indirecte în regiune.

Noile rute Wizz Air de la Londra Gatwick

RuteZile de operareÎncepând dinTarife de la **
Londra Gatwick – Lanzaroteluni, miercuri, vineri23 oct 202029.99 EUR
Londra Gatwick – Atenamarți, joi, sâmbătă, duminică22 oct 202029.99 EUR
Londra Gatwick – Maltaluni, miercuri, vineri23 oct 202024.99 EUR
Londra Gatwick – Napolimarți, joi, sâmbătă, duminică22 oct 202029.99 EUR
Leave A Reply

Your email address will not be published.