blank

Bamboo Airways va zbura la Munchen din Hanoi și Ho Chi Minh

0 1.155

După anunțarea rutei Hanoi – Praga, care va debuta pe 29 martie 2020, Bamboo Airways a anunțat și zborurile spre Germania. Din iulie 2020, Bamboo Airways va zbura pe rutele Munchen – Hanoi și Munchen – Ho Chi Minh.

Noul transportator aerian vietnamez a semnat un memorandum cu Aeroportul München Franz Josef Strauß pentru a aproba zborurile directe de la Aeroportul International Noi Bai – Hanoi (HAN) și de la Aeroportul International Tan Son Nhat – Ho Chi Minh (SGN).

Bamboo Airways va zbura la Munchen

Zborurile vor fi operate cu aeronave de tipul Boeing 787-9 Dreamliner. Va fi un zbor săptămânal pe ruta Hanoi – Munchen și 2 zboruri săptămânale pe ruta Ho Chi Minh – Munchen.

Autoritățile din Germania și cele din Vietnam vor lucra împreună pentru a sprijini, dezvolta și promova cele 2 rute. Acestea vor duce la creșterea turismului în cele 2 țări. Bamboo a menționat că 226.792 de turiști germani au vizitat Vietnamul în 2019, în creștere cu 6% față de 2018. Cu siguranță, zborurile directe vor contribui foarte mult la creșterea numărului de turiști.

Din verificările noastre, cele 2 rute nu sunt încărcate în sistemul de rezervări. Vom reveni cu programul operațional!

Leave A Reply

Your email address will not be published.