blank

AZALJET, subsidiara low-cost a Azerbaijan Airlines

0 1.121

Azerbaijan Airlines, transportatorul naţional al Azerbaijanului, a decis să lanseze un brand low-cost pentru a putea opera zboruri de până la 3.5 ore la tarife cât mai mici.

AZALJET, subsidiara low-cost a Azerbaijan Airlines, va începe operarea zborurilor din 28 martie 2016. Bagajele de cală şi cateringul la bord vor fi oferite în urma unei plăţi suplimentare. Legat de flotă, încă nu sunt informaţii, dar vor lua în calcul operarea de zbruri scurte şi medii de până la 3.5 ore.

Flota-Azerbaijan-Airlines

În ultimii ani, companiile aeriene low-cost au devenit populare peste tot în lume. Este o abordare des întâlnită, exprimată prin formula: costuri reduse – tarife reduse – cerere mare – venituri ridicate.

După separarea propriului brand low-cost, Azerbaijan Airlines va continua să opereze zboruri în regim full-service, inclusiv bagajele și o gamă completă de mese la bord incluse în tariful biletului.

Astfel, Azerbaijan Airlines va fi în măsură să concureze în mod eficient cu operatorii full-service şi low-cost, care sunt interesaţi de piața din Azerbaijan. În special cu AnadoluJet, subsidiara low-cost Turkish Airlines, care operează deja zboruri spre regiunile Republicii Azerbaidjan. Din martie, Wizz Air va relua zborurile din Baku spre Budapesta. Alte companii aeriene low-cost, inclusiv Pegasus și Atlasjet, sunt interesate să zboare către/din Azerbaijan.

Leave A Reply

Your email address will not be published.