blank

Avionul lui Prigojin s-a prăbușit deasupra Rusiei

0 737

Rusia spune că șeful Wagner, Evgheni Prigojin, s-ar fi aflat la bordul unui avion care s-a prăbușit în regiunea Tver, din nordul Moscovei, scrie Tass, potrivit Reuters. Aviația Civilă spune că Prigojin se afla pe lista pasagerilor care s-a prăbușit.

10 oameni au murit după prăbușirea avionului privat, la nord de Moscova, potrivit Tass. Se crede că șeful Wagner, Evgheni Prigojin, se afla la bordul avionului. Printre victime se află și Dmitri Utkin, mâna dreaptă a lui Prigojin, potrivit New York Times, anunță digi24.ro.

„A fost declanșată o anchetă cu privire la prăbușirea aeronavei Embraer, care a avut loc în această seară în regiunea Tver. Potrivit listei de pasageri, printre aceștia se numără și numele și prenumele lui Evgheni Prigojin”, a menționat agenția.

Avionul prăbușit este un Embraer EMB-135BJ Legacy 600, indicativ RA-02795. Acesta decolase de la Aeroportul Sheremetyevo, Moscova și avea ca destinație Aeroportul Saint Petersburg-Pulkovo. Conform unor surse, avionul ar fi fost lovit de apărarea antiaeriană a Rusiei.

Știre în curs de actualizare!

Leave A Reply

Your email address will not be published.