fbpx Avianca va relua zborurile din Columbia pe câteva rute internaționale. Vezi destinațiile!

Avianca va relua zborurile din Columbia pe câteva rute internaționale. Vezi destinațiile!

0 168
Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul intarziat sau anulat. Poti avea dreptul pana la 600€.

Avianca a declarat că va relua zborul internațional din Columbia pe 28 septembrie și va crește treptat rețeaua operațională. Totodată, va aplica protocoale stricte pentru ca pasagerii să fie feriți de COVID-19.

Pentru început, Avianca va lega Bogota (BOG) și Medellin (MDE) de 16 orașe din Brazilia, Chile, Republica Dominicană, Ecuador, El Salvador, Guatemala, Mexic și SUA. Primele zboruri din Medellin (MDE) spre Miami (MIA) și New York (JFK) vor debuta pe 28 septembrie.

Zborurile din Bogota (BOG) pe 6 rute internaționale vor demara pe 1 octombrie. Alte 10 rute sunt programate să înceapă pe 15 octombrie. Unele dintre rute sunt supuse securizării sloturilor disponibile, a transmis Avianca printr-un comunicat.

Pasagerii vor fi obligați să își raporteze starea de sănătate într-o aplicație înainte și timp de 14 zile după călătoria, a spus un oficial Avianca. Călătorii care intră în Columbia vor trebui să prezinte un test COVID-19 negativ, efectuat cu maxim 96 de ore înainte de îmbarcare.

Avianca va folosi 34 de avioane – un mix de Airbus A320 și Boeing 787 pe zborurile internaționale.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.