Austrian Airlines a reluat zborurile spre SUA: New York, Chicago și Washington

0 265
Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul intarziat sau anulat. Poti avea dreptul pana la 600€.
()

Astăzi, 1 iulie 2020, Austrian Airlines a reluat zborurile spre New York, Chicago și Washington. După o pauză de 100 de zile, Austrian Airlines revine pe zborurile lung-curier.

Primul zbor lung-curier a fost operat de aeronava Boeing 767-300ER (OE-LAX). Aeronava a decolat de la Viena în jurul orei 10:30, pe zborul OS89, A aterizat la Newark din New Jersey în jurul orei 13:45 (ora locală).

Austrian Airlines a reluat zborurile spre SUA

La bord au fost 64 de pasageri, ceea ce înseamnă un grad de încărcare de 30%. Poate și pentru că spre Statele Unite încă nu se poate zbura în scop turistic. În schimb, zborul de retur este rezervat 100%.

Austrian Airlines a reluat zborurile spre SUA

Celelalte 2 zboruri au fost OS65 – Chicago și OS93 – Washington. Toate aceste destinații vor fi deservite de trei ori pe săptămână, fiecare. Zborurile vor fi operate cu avioane de tipul Boeing 767-300ER.

Austrian Airlines a reluat zborurile spre SUA

Dacă doriți să reveniți din SUA în România, puteți folosi zborurile Austrian Airlines, via Viena. Din 18 iunie, Austrian Airlines a reluat zborurile București – Viena.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.