Austria a ridicat toate regulile COVID-19 de intrare în țară

0 406

Autoritățile austriece au anunțat că, începând de astăzi, 16 mai, tuturor călătorilor li se va permite intrarea fără restricții, deoarece țara a decis să ridice toate regulile de intrare COVID-19. Vestea ridicării restricțiilor de intrare a fost anunțată de portalul oficial de călătorii al Austriei.


„Călătoria în Austria este posibilă în scopuri turistice. Din 16 mai nu mai este nevoie de dovada vaccinării/recuperării sau a unui test”, se arată în comunicatul portalului.

Toți călătorii, indiferent de țara lor de origine, pot călători acum în Austria pentru tot felul de scopuri, fără a fi necesar să prezinte un certificat de vaccinare, recuperare sau testare valabil la sosire. În plus, călătorii nu mai sunt obligați să completeze formularul de autorizare înainte de călătorie. O astfel de cerință se aplica anterior celor care nu dețineau unul dintre certificate.

Spre deosebire de aceste țări, mai multe destinații europene populare, cum ar fi Germania și Portugalia, printre altele, continuă să impună călătorilor să respecte regulile de intrare. Pe măsură ce sezonul de vară se apropie, călătorii se așteaptă ca toate țările rămase să-și ridice regulile de intrare.

Leave A Reply

Your email address will not be published.