Au fost deschise cutiile negre ce aparţin aeronavei Carpatair implicată în incidentul din februarie

0 92

Vă mai aduceţi aminte de incidentul de pe aeroportul din Craiova, din 13 februarie 2012? În dimineaţa zilei respective, în jurul orei 10:00, pe Aerportul Craiova, o aeronavă Carpatair a derapat. În condiţii de ninsoare, aeronava de tip Saab-2000, care efectua zborul Craiova-Timisoara cu 50 de pasageri la bord, în timp ce rula în vederea decolarii a prins cu roata dreaptă un banc de zăpadă, fapt care a condus la derapararea aeronavei şi ieşirea din pistă, aceasta oprindu-se în nămetii de pe marginea pistei.

Ți-a întârziat avionul mai mult de 3 ore sau ți-a fost anulat zborul? Ai putea avea dreptul la o despăgubire de până la 600€!Solicită despăgubirea pentru anularea sau întârzierea zborului!

Cutiile negre au fost predate reprezentanţilor Autorităţii Aeronautice Române pentru ca specialiştii lor să le decripteze. Procurorii craioveni, de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Craiova, au anunţat ieri că desigilarea cutiilor negre ale aeronavei implicate în incidentul aviatic de pe Aeroportul din Craiova, ce a avut loc în luna februarie, s-a făcut la Timişoara.

Aşteptăm informaţii în vederea elucidării cazului!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Translate »