Au fost anunțate primele chartere din România spre ”Țara lui Moș Crăciun” – Laponia, Finlanda

0 1.193

Una dintre cele mai solicitate vacanțe pentru perioada sărbătorilor de iarnă este Laponia, regiune cunoscută și ca “Țara lui Moș Crăciun”. Turiștii care au avut deja ocazia de a merge în vizită acasă la Moș Crăciun, susțin că o astfel de vacanță garantează cele mai spectaculoase experienţe pentru familiile cu copii, cu atât mai mult în perioada Crǎciunului când suntem cu toții cuprinși de magia sărbătorilor.Ca atare, după 2 zboruri charter spre Seychelles de Paște, vândute în doar câteva săptămâni, agenția de turism Eturia în colaborare cu Răzvan Pascu, anunță lansarea a alte 2 zboruri charter, de data aceasta spre Laponia, în perioada Crăciunului 2021, cu plecare din Bucureşti pe 18 şi pe 22 Decembrie 2021.

În vizită la Moș Crăciun în perioada sărbătorilor de iarnă

Cei care aleg o astfel de vacanță în Laponia, o destinatie la doar 4 ore de București, sunt preponderent familiile cu copii, dar și adulți care încă mai cred în magia lui Moş Crăciun. Situată în zona Cercului Polar, Laponia este o lume de basm, ce se întinde între Rusia, Suedia şi Norvegia și cuprinde aproximativ o treime din întreaga suprafață a Finlandei. Cei care ajung aici, vizitează în mod special zonele Levi, cea mai mare staṭiune de ski din Finlanda, precum și Rovaniemi.

Fiind o zonă situată foarte aproape de Cercul Polar, turiștii au posibilitatea de a participa aici la una dintre numeroasele excursii organizate pentru a vedea Luminile Nordului, cunoscute sub numele de ,,Aurora Boreală”. Totodată, întreaga regiune și îndeosebi localitatea Levi este renumită pentru așa-numitele hoteluri SPA – Levitunturi și pentru cele 15 piste de schi luminate pe timpul nopții pe toată perioada iernii.

Chiar dincolo de Cercul Polar, la circa 150 de km de Levi, se află oraşul Rovaniemi, principalul punct de pornire în excursiile ce îi poartă pe turiști în satul lui Moş Crăciun, locul în care poveștile prind viață și unde copiii de toate vârstele îi împărtășesc în secret Moșului toate dorințele.

5 zile acasă la Moș Crăciun cu Eturia și Răzvan Pascu

Admirarea Aurorei Boreale, plimbări cu sania trasă de câinii husky ori de reni, tururi cu snowmobilul, pescuitul la copcă, traversarea Cercului Polar și, bineînțeles, vizitarea satului lui Moș Crăciun și implicit a Oficiului Poștal unde Moșul și spiridușii săi primesc toate scrisorile copiilor de pretutindeni, sunt printre principalele activități de care turiștii se pot bucura în timpul unei excursii în Laponia.

Toate acestea, plus alte câteva surprize sunt propuse și de către agenția de turism Eturia, care, în colaborare cu Răzvan Pascu, consultant în marketing turistic, au creat 2 pachete de vacanță cu zbor direct charter din Bucureşti spre Laponia în perioada Crăciunului. Circuitele vor fi organizate în perioada 18-22 decembrie şi 22-26 decembrie 2021.

Leave A Reply

Your email address will not be published.