Aterizare cu peripeții pentru pasagerii zborului BE1284 Flybe la Aeroport Amsterdam Schiphol

O aeronavă Flybe a suferit avarii serioase în momentul aterizării pe pista 22 a Aeroportului Amsterdam Schiphol!

0 1.159

În seara zilei de 23 februarie 2017, pasagerii zborului BE1284, care era operat de aeronava DHC-8-402Q Dash-8 (G-JECP) Flybe, au trecut prin clipe de spaimă în timpul aterizării la Aeroport Amsterdam Schiphol.

Ți-a întârziat avionul mai mult de 3 ore sau ți-a fost anulat zborul? Ai putea avea dreptul la o despăgubire de până la 600€! Solicită despăgubirea pentru anularea sau întârzierea zborului!

În momentul în care aeronava a atins pista 22 a Aeroportului Amsterdam Schiphol, jamba dreaptă a aeronavei Dash-8 (G-JECP) Flybe a cedat, iar aripa a atins solul. După incident, echipajul a emis un apel Mayday.

Aterizare cu peripeții pentru pasagerii zborului BE1284 Flybe

AirHelp get compensation

În momentul aterizării, se înregistrau vânturi de forfecare de 31 noduri, la rafală ajungând și la 46 de noduri, care îngreunau activitatea aeroportului din Amsterdam. Aterizările au fost operate în crosswind.

Zborul BE1284 lega Edinburgh (Scoția) de Amsterdam (Olanda), iar la bord se aflau 59 de persoane. După nefericitul incident, aeronava a fost evacuată. Nu au fost înregistrate victime.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Translate »