fbpx ATENȚIE! Masuri speciale de securitate la Aeroportul Henri Coandă

ATENȚIE! Masuri speciale de securitate la Aeroportul Henri Coandă

0 324
Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul intarziat sau anulat. Poti avea dreptul pana la 600€.

În perioada 31 mai – 1 iunie 2019, la Aeroportul Internațional Henri Coandă București vor fi puse în aplicare masuri speciale de securitate.  Sunt reguli speciale cu ocazia vizitei Sanctității Sale Papa Francisc.

În aceste condiții, sunt posibile aglomerări pe fluxurile auto către aeroport, în zona terminalelor și pe fluxul de ieșire din aeroport.

Masuri speciale de securitate

Este recomandat ca pasagerii, însoțitorii acestora, precum și tuturor celorlalți vizitatori ai Aeroportului Henri Coandă să își asigure o rezervă de timp suficientă, atât în dimineața zilei de vineri, 31 mai, cât și în cea a zilei de sâmbătă, 1 iunie.

Personalul CN Aeroporturi București și al colaboratorilor (instituții ale statului – SRI, poliție transporturi, poliție de frontieră, vamă – companii aeriene, agenți de handling etc.) va depune toate eforturile în vederea asigurării condițiilor pentru un tranzit fluent al pasagerilor prin aeroport.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.