ASUS ZenBook Pro Duo 15 OLED (UX582), un laptop dedicat oamenilor de creație

0 995

Astăzi, 3 iunie, are loc lansarea noului laptop ASUS ZenBook Pro Duo 15 OLED (UX582). La cum arată, ce configurație are sub carcasă și la nivelul puterii de procesare, pot spune că este un laptop dedicat oamenilor de creație. Indiferent că vorbim de programatori, arhitecți, compozitori, designeri sau creatori de conținut digital, noul ASUS ZenBook Pro Duo 15 OLED (UX582) vă ușurează munca și vine în întâmpinarea nevoilor fiecăruia.

Vorbim de a doua generație de ASUS ZenBook Pro Duo. Noul laptop vine cu o îmbunătățire a specificațiilor hardware, dar și cu noi funcționalități și un design îmbunătățit.

ASUS ZenBook Pro Duo 15 OLED (UX582) este unul dintre puținele laptop-uri existente pe piață care vine cu 2 ecrane generoase. Display-ul principal este de 15.6 inch, tehnologie 4K OLED cu rezoluția 3840 x 2160 pixeli.

ZenBook Pro Duo 15 OLED include și noul ecran cu sistem de inclinare ScreenPad Plus, un ecran de control tactil secundar ce se inclina automat pana la un unghi de 9.5°, creând astfel un unghi de 144.5° între afișajul principal și ScreenPad Plus pentru o experiență de vizualizare mult mai confortabila.

Cele 2 ecrane se pot folosi individual sau împreună, în funcție de activitatea desfășurată. Personal, m-am obișnuit să lucrez pe 2 ecrane, ceea ce îmi oferă un plus de performanță și randament și activitatea mea de business. Este mai ușor să am un ecran principal pe care să scriu conținut, să navighez pe web, să editez materialele multimedia, în timp ce ecranul secundar este folosit pentru a afișa anumite informații necesare în procesul de activitate curentă.

ZenBook Pro Duo 15 UX582

Legat de specificațiile tehnice, noul ASUS ZenBook Pro Duo 15 OLED (UX582) vine echipat cu procesor Intel Core i9-10980HK pana la 5.30 GHz, 32GB RAM, stocare 1TB SSD, placă video NVIDIA GeForce RTX 3070 8GB. Este o configurație puternică, chiar demnă de gaming, dar extrem de necesară și în procesul de editare foto/video, design și în multe alte scenarii de utilizare.

ZenBook Pro Duo 15 UX582
ZenBook Pro Duo 15 UX582

Nu am testat încă acest laptop, dar am avut ocazia să-l văd și să-l utilizez preț de câteva minute. Mi-a plăcut cum arată, cum se mișcă, cum e gândit și pot spune că poate face față tuturor cerințelor, chiar și celui mai exigent utilizator. Laptop-ul este deja pe piața din România și poate fi cumpărat la un preț de 14999 lei.

Leave A Reply

Your email address will not be published.