ASUS ROG Phone 6 a fost lansat: cel mai puternic smartphone cu Android!

0 714

În cadrul evenimentului virtual de lansare For Those Who Dare, ASUS a prezentat noile smartphone-uri de gaming ROG Phone 6 și 6 Pro, căștile de gaming ROG Cetra True Wireless, noi modele de căști de gaming ROG Delta S și accesorii pentru telefoane.

ASUS Republic of Gamers (ROG) a găzduit ROG Phone 6: For Those Who Dare, un eveniment virtual de lansare a noii serii de smartphone-uri de gaming ROG Phone 6, împreună cu noile căști de gaming ROG Cetra True Wireless și noi modele ROG Delta, plus o colecție de accesorii pentru ROG Phone 6. Evenimentul s-a încheiat cu un meci demonstrativ în cadrul căruia 14 „streameri” cunoscuți din 8 țări diferite s-au întrecut în PUBG MOBILE pentru a-și demonstra abilitățile pe cel mai avansat smartphone de gaming din lume.

ROG Phone 6 și ROG Phone 6 Pro

Noua serie ROG Phone 6 include ROG Phone 6 și ROG Phone 6 Pro, cele mai puternice telefoane ROG realizate vreodată și cele mai puternice telefoane ASUS din istoria producătorului taiwanez. Acestea sunt echipate cu cea mai recentă platformă mobilă flagship Snapdragon 8+ Gen 1, cu viteze ale procesorului de până la 3,2 GHz, până la 18 GB de memorie RAM LPDDR5 și până la 512 GB spațiu de stocare. Sistemul de răcire îmbunătățit GameCool 6 dispune de o tehnologie nouă de răcire a procesorului la 360° (din toate unghiurile) pentru a dezlănțui performanțe maxime susținute.

O baterie cu o capacitate monstruoasă, de 6000 mAh, oferă o autonomie extinsă pentru sesiuni lungi de joc. Imaginile la o calitate supremă sunt oferite de un ecran Samsung AMOLED HDR10+ de 6,78 inchi, care utilizează tehnologia exclusivă de tuning ROG pentru a obține o rată de reîmprospătare uimitoare de 165 Hz, o rată de eșantionare tactilă de 720 Hz, cea mai mare în industrie, precum și o latență tactilă ultra-redusă de 23 ms, o performanță de top la nivel mondial. Noua serie este însoțită de o gamă completă de accesorii exclusive ROG Phone 6, inclusiv noul AeroActive Cooler 6 și ROG Phone 6 Glass Screen Protector.

ROG Phone 6 și ROG Phone 6 Pro sunt disponibile la precomandă

Telefonul de gaming ROG Phone 6 este disponibil la precomandă pe piața locală în două configurații (12GB RAM/256GB stocare, 16GB RAM/512GB stocare) și în cele două culori Phantom Black și Storm White. Prețurile pornesc de la aprox. 5099 lei, respectiv de la 5799 lei (taxe inclusiv). Totodată, până pe 7 august, utilizatorii pot beneficia de oferta Early Bird pe eShop-ul oficial ASUS Româniafiecare achiziție de telefon va fi însoțită de un accesoriu cadou, un AeroActive Cooler 6.

Modelul ROG Phone 6 PRO va fi disponibil în România la sfârșitul lunii august, prețurile configurației cu 18GB RAM și 512GB stocare pornind de la aproximativ 6599 lei (taxe inclusiv).

Leave A Reply

Your email address will not be published.