Aplicaţii utile: FoodPanda – mâncare la domiciliu

0 526

Smartphone-ul nu mai este un lux, ci o necesitate. A ajuns cel mai indispensabil gadget din viaţa noastră. Telefonul s-a transformat într-un mini-computer de buzunar, aşa cum şi televizorul a început să se transforme într-un centru multimedia pentru acasă. Tehnologia evoluează şi noi împreună cu ea.

Acum suntem la un deget distanţă de orice informaţie. Prin intermediul smartphone-ului, putem să cumpărăm bilete de avion, vacanţe, să comandăm un taxi, să avem acces la hărţi, să plătim cumpărăturile în magazine, să comandăm online şi chiar să citim presa. La fel de bine, printr-o aplicaţie de mobil putem să comandăm mâncarea la domiciliu.

Mai jos o să vă povestesc câteva rânduri despre FoodPanda (click pentru a descărca aplicaţia de Android pentru FoodPanda), o aplicaţie practică şi utilă pentru a comanda mâncarea la domiciliu / birou / hotel etc. Din 2014, o am instalată în smartphone şi o folosesc frecvent. Obişnuiesc să mai comand preparate culinare cu livrare la domiciliu, în special când timpul nu permite să-mi exersez talentul de bucătar. Aşa am scăpat de pliantele de pe masă şi am aplicaţia mereu la îndemână, fără să mai stau să caut informaţii despre fiecare restaurant în parte.

Aplicaţia se instalează uşor din Google Play‎, ca oricare altă aplicaţie, şi este uşor de folosit. Nu are acoperire naţională, dar poate fi folosită în oraşele Arad, Braşov, Bucureşti, Buzău, Cluj, Constanţa, Craiova, Galaţi, Iaşi, Oradea, Ploieşti, Sibiu, Timişoara. În funcţie de oraşul sau adresa unde te afli, ai posibilitatea să cauţi un anumit restaurant sau să foloseşti sistemul de localizare şi să alegi din restaurantele din jurul tău.

De precizat faptul că nu Foodpanda face livrările. Aplicaţia joacă rolul unui intermediar între client şi restaurant, iar avantajul stă în faptul că poţi să găseşti foarte multe restaurante şi cu specific diferit. Am apreciat faptul că la fiecare restaurant sunt trecute: comanda minimă, taxa de livrare şi timpul mediu de livrare. Comandând prin intermediul aplicaţiei, nu mai trebuie să pierzi vremea la telefon.

Comanda se face uşor din câteva atingeri de ecran, însă pentru a finaliza comanda trebuie să vă faceţi un cont prin completarea unor câmpuri: adresa, numărul de telefon, numele. Nimic neobişnuit. Însă mare atenţie. O comandă trebuie făcută doar la un restaurant. Nu puteţi plasa o comandă cu preparate de la restaurante diferite. Mai multe informaţii găsiţi şi pe foodpanda.ro.

Aplicaţia mă ajută foarte mult în Bucureşti, dar şi mai mult când călătoresc prin ţară, în special prin oraşele menţionate mai sus. Dacă în capitală mai ştiu restaurante şi adrese de unde pot comanda rapid bucate alese, prin ţară nu ştiu. Aşa că deschid aplicaţia, îi dau localizare şi văd de unde pot comanda.

Acestea fiind spuse, voi ce preparate culinare comandaţi cel mai des?

Leave A Reply

Your email address will not be published.