blank

Animawings plusează pe ruta București – Cluj, din martie 2025!

0 131

Animawings anunțase inițial mai multe rute interne, inclusiv București – Cluj, ce trebuiau să fie operate din toamna anului 2024. Din din ratiuni de intarzieri operationale cu aeronavele noi, rutele au fost amânate până în martie 2025.

Însă Animawings plusează la numărul de zboruri. Inițial ruta București – Cluj era programată cu 5 rotații săptămânale. Însă din martie 2025, vor fi nouă frecvențe săptămânale.

AnimaWings a anunțat noile zboruri frecvente pe ruta Bucureşti-Cluj-Bucureşti în cadrul unui eveniment organizat la Grand Hotel Italia din Cluj-Napoca, la care au participat autorităţile locale, reprezentaţii mediului de afaceri local, agenţiile de turism, presa și reprezentanții AnimaWings. Cursele vor începe operarea efectivă din luna martie 2025.

Costul biletelor pe ruta București-Cluj-Napoca și retur începe de la 38,20 EUR /sens, cu toate taxele incluse. Orarul de zbor este deja disponibil pe www.animawings.com, cu 9 frecvenţe operate săptămânal.

Toate zborurile vor fi efectuate cu aeronave de concepție nouă, Airbus 220-300, achiziționate de compania aeriană chiar în acest an. Modelul A220 are 140/149 de locuri, 12 scaune de business rabatabile, cu un spaţiu între scaune net superior altor modele din piaţă şi cinci locuri pe fiecare rând. Avionul produce cu 50% mai puţin zgomot, cu 30% mai puţine noxe şi consumă cu 25% mai puţin combustibil decât o aeronavă din vechile generaţii.

Aceste caracteristici le vor permite noilor aeronave AnimaWings să aterizeze inclusiv pe aeroporturile mari din interiorul oraşelor – de exemplu Paris – Charles de Gaulle sau Stockholm – Arlanda, unde normele de poluare sunt mai stricte, dar şi distanţele de transfer către principalele atracții sunt mai scurte pentru pasageri.

Leave A Reply

Your email address will not be published.