PROMO ASUS ZenFone 5

Brussels Airlines și Tomorrowland au creat Amare ( Foto / Video)

Brussels Airlines a personalizat un Airbus A320 pentru festivalul Tomorrowland!

0 665

Pe 23 februarie 2017, Brussels Airlines a prezentat noua aeronavă personalizată pentru Tomorrowland. Botezată Amare, aeronava va zbura timp de 5 ani în noul livery.

AMARE nu este doar un avion. El simbolizează principalele valori Tomorrowland: iubirea, prietenia și unitatea. Tomorrowland este unul din cele mai mari festivaluri de muzică electronică din lume, care adună peste 100 000 de oameni din peste 200 de țări.

Castiga o excursie la Paris

Avion Brussels Airlines personalizat pentru Tomorrowland

Colaborarea dintre Brussels Airlines și Tomorrowland a debutat în 2012. Momentul a fost marcat prin prezentarea unei aeronave Airbus A330 în culorile festivalului. Aceasta a zburat mii de ore și a transportat zeci de mii de pasageri din/spre Belgia.

La Mare cu Avionul

Airbus-A320-Brussels-Airlines-AMARE

În fiecare an, Brussels Airlines pregătește noi surprize pentru cei ce doresc să ajungă la Tomorrowland. În 2016, Brussels Airlines a transportat aproximativ 10 000 de persoane pe cele 108 zboruri dedicate festivalului de muzică electronică, de pe 68 de aeroporturi. Pe 3 zboruri, un DJ din lista celor prezenți la Tomorrowland a mixat live la 30.000 de picioare altitudine.

Airbus-A320-Brussels-Airlines-AMARE-2

Pentru 2017 încă nu avem informații despre surprizele pregătite de Brussels Airlines la bordurile aeronavelor sale. Însă avem în imagini un Airbus A320 ”AMARE” pregătit de zbor.

9 luni a durat crearea conceptului ”AMARE”. După o perioadă intensivă de schițe, desene 3D și pregătirea design-ului, a urmat producția. Dimp de 2 săptămâni, 8 artiști au lucrat alături de echipele Brussels Airlines și Tomorrowland pentru personalizarea aeronavei Airbus A320 (OO-SNF). Conceptul ”AMARE” se regăsește și la interior, oferind o experiență Tomorrowland la altitudine.

”AMARE” a operat primul zbor pe 24 februarie 2017, pe ruta Bruxelles – Viena. Până în 2022, aeronava va zbura spre aproximativ 50 de destinații din Europa și Orientul Mijlociu. Are 10.8 ani și este configurată într-o singură clasă cu 180 de locuri.

Orarul zborurilor operate de ”AMARE” poate fi urmărit pe site-ul Brussels Airlines

Pentru iubitorii de Tomorrowland, festivalul din 2017 are loc în perioada 21 – 30 iulie 2017. Pentru a ajunge în ținutul magic, zburați la Bruxelles.

S-ar putea sa-ti placa si

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Translate »