fbpx Alinierea aeronavelor la aterizare pe Londra Heathrow

Alinierea aeronavelor la aterizare pe Londra Heathrow (video)

3 302
Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul intarziat sau anulat. Poti avea dreptul pana la 600€.

În urmă cu aproximativ o lună, pe contul Cargospotter a fost urcat un frumos video cu mai multe aeronave aliniate pentru aterizare pe aeroportul Londra Heathrow. Prima jumătate din material este derulată la o viteză de 17x, iar cealaltă la viteza normală.

Se pot observa mai multe tipuri de avioane cum se pregătesc să aterizeze pe unul dintre cele mai aglomerate aeroporturi din Europa. Sunt şi aeronave care sunt deviate sau sunt în procedura Go around. Se poate observa cum avioanele păstrează o distaţă între ele pentru a putea ateriza în siguranţă. Mişcările sunt date de curenţii de aer, dar şi de modul în care sunt pilotate. În majoritatea cazurilor, procedurile de aterizare/decolare sunt făcute manual de piloţi.

Filmul este foarte frumos şi relaxant, dar nu-mi place coloana sonoră. Aş fi ales ceva mai dinamic!

3 Comentarii
 1. Narcisa says

  așa se explică deci golurile din stomac 🙂

 2. Sorin says

  Da, depinde de situatie:). Mie mi-a dat emotii FlyNiki pentru ca alinierea la Viena este foarte ciudata. A trebuit sa ia niste viraje in aer de statea aeronava cu aripile verticale :d

  1. Narcisa says

   ouch! sper să n-am astfel de ocazii. cel puțin nu atunci când nu dorm 🙂

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.