Cumperi de la eMAG, FashionDays, elefant.ro, Libris.ro prin link-urile noastre de afiliere și ajuți la finanțarea site-ului airlinestravel.ro. Nu te costă nimic în plus, însă pe noi ne ajută să dezvoltăm acest proiect. Mulțumim!

Zboruri anulate sau întârziate? >>Solicita ACUM despagubiri<< pentru zborul întârziat sau anulat și poți primi până la 600€ despăgubire!

Alinierea aeronavelor la aterizare pe Londra Heathrow (video)

3 410

În urmă cu aproximativ o lună, pe contul Cargospotter a fost urcat un frumos video cu mai multe aeronave aliniate pentru aterizare pe aeroportul Londra Heathrow. Prima jumătate din material este derulată la o viteză de 17x, iar cealaltă la viteza normală.

Se pot observa mai multe tipuri de avioane cum se pregătesc să aterizeze pe unul dintre cele mai aglomerate aeroporturi din Europa. Sunt şi aeronave care sunt deviate sau sunt în procedura Go around. Se poate observa cum avioanele păstrează o distaţă între ele pentru a putea ateriza în siguranţă. Mişcările sunt date de curenţii de aer, dar şi de modul în care sunt pilotate. În majoritatea cazurilor, procedurile de aterizare/decolare sunt făcute manual de piloţi.

Filmul este foarte frumos şi relaxant, dar nu-mi place coloana sonoră. Aş fi ales ceva mai dinamic!

3 Comentarii
 1. Narcisa says

  așa se explică deci golurile din stomac 🙂

 2. Sorin says

  Da, depinde de situatie:). Mie mi-a dat emotii FlyNiki pentru ca alinierea la Viena este foarte ciudata. A trebuit sa ia niste viraje in aer de statea aeronava cu aripile verticale :d

  1. Narcisa says

   ouch! sper să n-am astfel de ocazii. cel puțin nu atunci când nu dorm 🙂

Leave A Reply

Your email address will not be published.