Airport Design Week în Aeroportul Henri Coandă

0 457

Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti sărbătoreşte, în acest an, Ziua Femeii printr-o serie de evenimente dedicate pasagerelor Aeroportului Henri Coandă şi femeilor care lucrează în domeniul aviaţiei, angajate ale diferitelor companii din spaţiul aeroportuar.

Aeroportul-International-Henri-Coanda-Bucuresti

Continuând tradiţia din ultimii ani, CNAB organizează, luni, 7 martie 2016, începând cu ora 12.30, în Terminalul Plecări al Aeroportului Henri Coandă, un grupaj de trei prezentări de modă, două ateliere de make-up și hairstyling, precum și un concert susținut de Nico.

Prezentările de modă sunt semnate de nume celebre în domeniu, Alexandra Calafeteanu și Claudia Rawlings, precum și de o tânără artistă aflată la început de drum, Daniela Gogu. Spectacolul aduce în centrul atenţiei, şi în acest an, câteva dintre angajatele Companiei Naționale Aeroporturi București, care au avut curajul de a urca pe podium și datorită Mirelei Vescan, cel mai cunoscut și mai titrat make-up artist din România.

Airport-Design-Week-Aeroport-Henri-Coand

Pasagerele vor fi invitate să fie modele în cadrul atelierulor de hairstyling ale Abbate Salon și de make-up, ale școlii Beauty Make-up Artistry.

De asemenea, luni se va vernisa și expoziția vestimentară ”Travelin’ style”, semnată de Ama Mihăescu, care va fi prezentată pasagerilor timp de o săptămână în Aeroportul Henri Coandă.

Leave A Reply

Your email address will not be published.