Airbus A220 începe un turneu în regiunea Pacificului

0 748

Airbus a lansat un turneu demonstrativ în regiunea Pacificului pentru a prezenta noul A220. Avionul folosit este un A220-300 închiriat de la AirBaltic, Letonia.

Turneul va cuprinde 9 destinații din 7 țări. Prima oprire va fi în Vanuatu, casa companiei aeriene Air Vanuatu, clientul de lansare pentru A220 în regiune. Aeronava va vizita apoi Australia (Sydney și Brisbane), Noua Zeelandă (Auckland), Noua Caledonie (Noumea) și Papua Noua Guinee (Port Moresby). La întoarcerea în Europa, aeronava se va opri în Cambodgia (Phnom Penh) și India (Bangalore și New Delhi).

Airbus A220, turneu in regiunea Pacificului

A220-Pacific-demo-tour-infographic

Avionul va fi expus static pentru a putea fi vizitat de reprezentanții presei locale, de oficialități și reprezentanții companiilor aeriene. Vor fi organizate și zboruri demonstrative pentru directorii liniilor aeriene din regiune și invitații lor.

Aeronava Airbus A220-300 AirBaltic este configurată într-o clasă cu 145 de locuri. Oferă confort sporit pasgerilor, beneficiind de una dintre cele mai încăpătoare cabine întâlnite la avioanele cu un singur culoar.

Leave A Reply

Your email address will not be published.