Cumperi de la eMAG, FashionDays, elefant.ro, Libris.ro prin link-urile noastre de afiliere și ajuți la finanțarea site-ului airlinestravel.ro. Nu te costă nimic în plus, însă pe noi ne ajută să dezvoltăm acest proiect. Mulțumim!

Zboruri anulate sau întârziate? >>Solicita ACUM despagubiri<< pentru zborul întârziat sau anulat și poți primi până la 600€ despăgubire!

AirBerlin a aderat oficial la alianţa Oneworld (video)

3 461

Iată ca ziua cea mare a sosit şi pentru AirBerlin. A doua compania aeriană germană şi a şasea din Europa a aderat la alianţa aeriană OneWorld. Compania FlyNiki, parte a grupului airberlin, a aderat la Oneworld ca membru afiliat.

Ceremonia a avut loc pe Berlin Brandenburg Airport, fiind şi primul eveniment media desfăşurat pe acest aeroport. Acesta va servi ca bază pentru AirBerlin din 3 iunie 2012.

Airbus A330-200 – în livery-ul alianţei Oneworld

Cei prezenţi la eveniment au putut admira, în faţa noului terminal, prima aeronavă AirBerlin în livery-ul alianţei Oneworld – Airbus A330-200 – alături de un Boeing 737-800 AirBerlin.

Alianţa cuprinde companii aeriene cu drepturi depline ca: Airberlin, American Airlines, British Airways, Cathay Pacific, Finnair, Iberia, Japan Airlines-JAL, LAN Airlines, QANTAS Airways, Royal Jordanian şi S7 Airlines. La care mai sunt adăugaţi 20 de afiliaţi ca: Niki, American Eagle, Dragonair, LAN Argentina, LAN Ecuador, LAN Peru etc. Astfel alianţa şi-a mărit numărul destinaţiilor la 800 din aproximativ 150 de ţări.

În programul de aderare se mai află Malaysia Airlines şi Kingfisher Airlines din India, care au şanse să intre în alianţă în decursul acestui an.

Mai jos aveţi declaraţia American Airlines CEO Tom Horton

Leave A Reply

Your email address will not be published.