blank

airBaltic sărbătorește 22 de ani de zboruri

În octombrie 2017, transportatorul aerian airBaltic sărbătorește 22 de ani de zboruri. La 1 octombrie 1995, airBaltic a operat primul zbor pe ruta Riga - Stockholm, fiind folosit un avion de tipul SAAB 340.

0 520

airBaltic, transportatorul aerian al Letoniei și cu baza la Riga, sărbătorește 22 de ani de zboruri. Compania a fost înființată în august 1995, dar debutul comercial a fost pe 1 octombrie, pe ruta Riga – Stockholm.

airBaltic sărbătorește 22 de ani

Martin Gauss, Chief Executive Officer of airBaltic: ”În 22 de ani, airBaltic a ajuns o companie aeriană stabilă, cu conexiuni bune, având o mare varietate de destinații și o flotă modernă. De-a lungul anilor, airBaltic a contribuit foarte mult la îmbunătățirea conectivității între statele baltice și restul lumii.”

În octombrie 1995, airBaltic a început operațiunile de la Riga spre 4 destinații. Astăzi, airBaltic operează zboruri directe din Riga către 60 de destinații, iar flota sa a crescut la 30 de aeronave moderne (7 x Bombardier CS300, 11 x Boeing 737 și 12 x Bombardier Q400 Next Gen).

airBaltic oferă conexiuni bune prin Riga către rețeaua sa care acoperă Europa, Scandinavia, CSI (Comunitatea Statelor Independente) și Orientul Mijlociu. În plus, airBaltic oferă de asemenea zboruri directe din Tallinn și Vilnius.

Pentru sezonul de vară din 2018 airBaltic a adăugat: Malaga (Spania), Lisabona (Portugalia), Split (Croația), Bordeaux (Franța) și Gdansk (Polonia). Un program complet al zborurilor airBaltic poate fi găsit pe pagina www.airbaltic.com.

Leave A Reply

Your email address will not be published.