blank

Air Seychelles a primit 4 stele Skytrax (video)

1 657

Este oficial, Air Seychelles a primit 4 stele Skytrax. Este prima şi deocamdată singura companie aeriană de 4 stele din zona Oceanului Indian şi una dintre cele 36 de companii aeriene care îndeplinesc criteriile de 4 stele stabilite de Skytrax.

Anunţul a fost făcut astăzi, 3 ianuarie 2014, în cadrul unei ceremonii ce a avut loc pe aeroportul Seychelles International. La eveniment a participat şi Cramer Ball, CEO Air Seychelles.

Air Seychelles 4 stele skytrax 1

Air Seychelles a primit 4 stele după un audit riguros făcut de Skytrax în ultimele luni. Cele 4 stele primite demonstrează că transportatorul aerian al Republicii Seychelles este de încredere şi oferă servicii foarte bune pasagerilor, atât la sol cât şi în aer. Air Seychelles a evoluat foarte mult în ultimul an, asta datorită şi parteneriatului încheiat cu Etihad Airways care deţine 40% din acţiunile companiei.

Air Seychelles 4 stele skytrax 2

Edward Plaisted, CEO Skytrax, a declarat că Air Seychelles a reuşit să ajungă la 4 stele prin evoluţia impresionantă din ultima perioadă. A adăugat noi aeronave, a dezvoltat noi servicii de calitate şi a îmbunătăţit poziţia pe piaţă prin deschiderea de noi rute.


Cu toate că Air Seychelles este o companie mică, aceasta a reuşit să se impună prin serviciile sale şi acum a ajuns să fie pe locul 2 în Africa, evoluând 8 poziţii faţă de anul trecut. Deţine poziţia a 3-a pentru cel mai bun personal în Africa.

1 comentariu
  1. Maestrul RA says

    Etihad, sa traieasca ! In Seychelles e raiul pe pamant !

Leave A Reply

Your email address will not be published.