fbpx Air New Zealand si noul livery The Hobbit pe un Boeing 777-300 (video)

Air New Zealand introduce livery special “The Hobbit” pe un Boeing 777-300 (video)

3 294
Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul intarziat sau anulat. Poti avea dreptul pana la 600€.

Air New Zealand, principalul transportator aerian din Noua Zeelandă cu baza pe aeroportul din Auckland, promovează filmul “The Hobbit” cu un livery dedicat pe un Boeing 777-300. Aeronava a ieşit sâmbătă din hangarele Auckland. Operatorul Air New Zealand nu este la prima acţiune de acest tip. În trecut a susţinut şi trilogia “Stăpânul Inelelor” cu 4 logojeturi speciale.

The Hobbit – An Unexpected Journey şi Lord of Rings au fost filmate în Noua Zeelandă, de aici şi parteneriatul cu transportatorul aerian local. Filmul The Hobbit – An Unexpected Journey va fi lansat oficial în premieră, pe 28 noiembrie, în Noua Zeelandă, urmând ca din 14 decembrie să ajungă şi în cinematografele din România.

Aeronava Boeing 777-319 ER ZK-OKP (msn 39041) a intrat deja în programul operaţional pe zborurile spre Los Angeles şi Londra (Heathrow).

Tot cu scopul de a promova filmul “The Hobbit”, Air New Zealand a pregătit un video special cu instrucţiunile de siguranţă de la bordul aeronavelor:

3 Comentarii
  1. […] Mereu am apreciat-o pentru ideile originale şi pentru performanţe. După succesul avut cu filmuleţul “Hobbit”, compania aeriană națională a Noii Zeelande îl aduce în prim-plan pe Edward Michael (Bear) […]

  2. […] de a atrage atenţia pasagerilor asupra tehnicilor esenţiale de siguranţă. În toamna lui 2012, Air New Zealand a promovat filmul “The Hobbit” cu un livery dedicat pe un Boeing 777-300 şi printr-un video special cu instrucţiunile de siguranţă de la bordul […]

  3. […] Transportatorul aerian Air New Zealand este un mare fan “The Hobbit“, poate şi pentru faptul că a fost filmat în Noua Zeelandă. În toamna anului trecut, Air New Zealand promova prima parte a filmului “The Hobbit” cu un livery special. […]

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.