Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul
intarziat sau anulat! Poti obtine pana la 600€!

Air New Zealand demarează campania ”nu ești vaccinat, nu zbori” pentru zborurile internaționale!

0 183

Air New Zealand, compania națională din Noua Zeelandă, se pregătește să reia zborurile internaționale. De la 1 februarie 2022, compania va solicita ca toți pasagerii să fie vaccinați dacă intenționează să călătorească pe zborurile internaționale.

Vaccinarea împotriva COVID-19 este noua realitate a călătoriilor internaționale. Multe dintre destinațiile pe care Air New Zealand dorește să le viziteze sunt deja închise vizitatorilor nevaccinați. Cu cât ne vaccinăm mai repede, cu atât mai repede putem zbura în locuri precum New York, Vancouver și Tokyo Narita.

Aceste cerințe vor sta alături de măsurile pe care compania aeriană le are deja pentru a menține Noua Zeelandă în siguranță.

Nu doar clienții vor trebui să fie vaccinați, ci toți cei aflați la bordul unui avion Air New Zealand care zboară la nivel internațional. Pe lângă această cerință, vor fi păstrate și măsurile de sănătate și siguranță pe care le avem deja în vigoare, spune Greg Foran, director executiv al Air New Zealand.

Compania aeriană continuă să lucreze îndeaproape cu autoritățile guvernamentale și aeroportuare la planul de reconectare a Noii Zeelande cu întreaga lume.

Cerința de vaccinare Air New Zealand se va aplica tuturor pasagerilor cu vârsta peste 18 ani care vor alege să zboare pe un avion Air New Zealand. Clienții care nu sunt vaccinați vor trebui să prezinte dovada că vaccinarea nu a fost o opțiune viabilă pentru ei din motive medicale.

Leave A Reply

Your email address will not be published.