Air Moldova introduce serviciul check-in online

0 1.244

Compania „Air Moldova” vine în întîmpinarea pasagerilor săi care doresc să economisească timp şi să evite cozile de aşteptare în aeroport, facilitând astfel înregistrarea pentru zbor prin intermediul serviciului Web check-in.Serviciul este disponibil cu 24 de ore înainte de zbor şi se încheie cu 2 ore înainte de decolare. Serviciul de check-in online este gratuit şi presupune imprimarea de către pasager a cărţii de îmbarcare (boarding pass), care va fi prezentată împreună cu documentele de călătorie poliţiei de frontiera şi la poarta de îmbarcare.

web_check_in_air_moldova

Acest serviciu este disponibil pentru zborurile directe cu plecare din/spre Chişinău, precum şi pentru unele curse cu conexiune cu alţi transportatori.

Daca există bagaj pentru cală, este necesară înregistrarea acestuia cu cel puţin 50 minute înainte de decolare, la ghişeul drop-off din aeroport sau la orice alt ghişeu check-in unde se efectuează înregistrarea pasagerilor la cursele Air Moldova.

Condiţii

Web Check-in este deschis cu 24 ore inainte de zbor si e disponibil până la 2 ore înainte de plecare
Pasagerul trebuie să fie prezent la poarta de îmbarcare nu mai trziu de ora specificată pe cartea de îmbarcare.
La aeroport, verificaţi poarta pentru îmbarcare, alocată zborului DVS.
Vă rugăm să vă imprimaţi cartea de îmbarcare înainte de a ajunge la aeroport.
Daca aveti bagaj pentru cală trebuie sa Vă prezentaţi la ghişeul Drop-off din aeroport sau la orice alt ghişeu check-in unde se efectuiaiază înregistrare pasagerilor la cursele Air Moldova pentru a preda bagajul la cală şi a primi talonul pentru bagaj. Notati ca bagajul poate fi inregistrat nu mai tarziu de 50 min inainte de decolare.
Asiguraţi-vă ca aveţi suficient timp înainte de ora limită de îmbarcare pentru predarea bagajului la cală cît şi pentru formalităţile de verificare a documentelor de către autorităţile de frontieră.

Restricţii

La cursele cu conexiune, Web check-in se aplică doar la zborurile cu anumiți transportatori.
Web check-in nu se aplica din: Dublin, Paris, Londra, Surgut, Frankfurt, Lisabona
Web check-in nu este disponibil pentru minori neînsoţiţi.
Restricţiile se pot aplica şi pasagerilor cu cerinţe de servicii speciale (pasageri cu mobilitate redusa, etc)
Restrictiile se aplica pasagerilor cu bagaje speciale ca: echipament sportiv, animale de companie, etc.

Air Moldova operează curse directe spre 20 de oraşe pe teritoriul Europei, oferind două clase de deservire – Econom şi Business.

Leave A Reply

Your email address will not be published.