fbpx Air Moldova a suspendat zborurile pe ruta Chișinău - București

Air Moldova a suspendat zborurile pe ruta Chișinău – București

1 350
Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul intarziat sau anulat. Poti avea dreptul pana la 600€.

Din 23 martie 2019, Air Moldova a suspendat zborurile pe ruta Chișinău – București. În acest moment, nu mai există zborurile Air Moldova disponibile între România și Republica Moldova.

Decizia a fost luată fără o notificare în prealabil. Airlinestravel a solicitat o poziție oficială din partea Air Moldova. La ora publicării acestui articol, încă nu avem un răspuns din partea transportatorului din Republica Moldova.

Air Moldova a suspendat Chișinău – București

Vă reamintim că Air Moldova a reluat zborurile pe ruta Chișinău – București pe 19 decembrie 2016. Până în martie 2019, Air Moldova a operat 6 zboruri săptămânale, fără ziua de sâmbătă. Zborurile au fost onorate cu aeronave de tipul Embraer E190.

În acest moment, TAROM este singurul operator aerian cu zboruri directe pe ruta București – Chișinău. Până la finalul acestei luni, TAROM operează până la 25 de zboruri săptămânale cu aeronave de tipul ATR 42/72

1 comentariu
  1. […] Air Moldova a suspendat zborurile pe ruta Chișinău – București […]

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.