Air France şi KLM vor testa internetul Wi-Fi la bordul aeronavelor din 2013

0 475

Grupul Air France-KLM a decis să testeze conexiunea la internet, la bordul aeronavelor, din februarie 2013, pe rutele intercontinentale. În parteneriat cu Panasonic Avionics, cele două companii aeriene vor lansa programul „Stai conectat la bordul avionului în 2013!„.

Vor înzestra două aeronave Boeing 777-300, une pentru fiecare operator, cu Wi-Fi. Prin intermediul acestei tehnologii, pasagerii aflaţi la bordul celor 2 avioane se pot bucura de acces la internet pe propriile tablete, laptop-uri şi smartphone-uri, totul la un tarif fix. Pe lângă internet, vor mai avea acces la emisiuni Live TV, informaţii despre companiile aeriene şi ruta aleasă şi vor putea comunica prin SMS direct de pe telefonul mobil etc.

În urma utilizării, pasagerii pot oferi feedback cu privire la internet, wi-fi, calitatea serviciului, viteza de transfer etc.

Cred că Air France şi KLM ar trebui să se mişte ceva mai rapid cu privire la echiparea aeronavelor cu internet. Sunt alte companii mai mici care au început deja să ofere internet la bord şi aici pot aminti ca exemplu operatorul Icelandair şi compania aeriană low-cost Norwegian.

Leave A Reply

Your email address will not be published.