Air France reia zborurile spre Freetown (Sierra Leone)

0 174

Începând cu 30 iunie 2015, Air France va relua serviciile spre Freetown (Sierra Leone). Va opera trei zboruri săptămânale cu plecare din Paris – Charles de Gaulle. Zborurile vor fi operate cu aeronave Airbus A330-200 de 208 de locuri: 40 de locuri la Business, 21 de locuri la Premium Economy şi 147 de locuri la Economy.

Orarul zborurilor Paris – Freetown operate în zilele de marţi, joi şi sâmbătă:

AF 760: Paris-Charles de Gaulle 11:10 – 15:50 Freetown;
AF 761: Freetown 17:20 – 05:40 Paris-Charles de Gaulle.

Air France confirmă poziţia de companie aeriană parteneră al continentului african și sprijină Sierra Leone în dezvoltarea sa economică. Această țară are o activitate minieră puternică și este printre primii zece producători de diamante din lume. De asemenea, are un potențial turistic ridicat.

Air France – KLM zboară spre 54 de destinații de pe continentul african. Grupul este, de asemenea, în curs de a dezvolta noi parteneriate cu mai multe companii aeriene africane (Kenya Airways, TAAG Angola Airlines, Air Côte d’Ivoire, kulula.com, Comair), oferind clienților săi până la 20 de destinații suplimentare.

La Mare cu Avionul

S-ar putea sa-ti placa si

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Translate »