Air France – KLM: Peste 80 de destinații din toată lumea reduse cu până la 50%. Prețuri mai mici față de 2018

0 935

AIR FRANCE și KLM anunță lansarea campaniei promoționale de toamnă, cu reduceri la biletele de avion de până la 50%. Pasagerii AIR FRANCE – KLM vor putea alege dintr-o listă extinsă de destinații din aproape toată lumea, cu peste 80 de destinații intercontinentale dar și europene.

Prețurile reduse sunt valabile până pe 5 septembrie 2019 și vizează destinații din America de Nord, America de Sud, Asia, Africa, dar și insulele exotice din zona Caraibelor și a Oceanului Indian.

Prețuri reduse cu până la 50%

Cel mai mic preț: 418 euro spre Delhi și 429 euro spre Miami și Los Angeles

Japonia este vedeta destinațiilor din zona Asiei pentru turiștii români. Aceștia optează în număr din ce în ce mai mare să exploreze metropolele Japoniei, în special Tokyo și Osaka. Prețul pentru un bilet de avion București – Tokyo începe de la 568 euro, zbor dus-întors, în perioada promoției. Alte destinații asiatice la prețuri foarte bune sunt Delhi de la 418 euro, Singapore de la 518 euro și Hong Kong de la 538 euro, preț valabil pentru zborurile dus-întors. 

Zanzibar este una dintre cele mai căutate destinații din Africa pentru turiștii români care profită de prețurile mici la cazare și de multitudinea de activități disponibile. Prețul din perioada promoției pornește de 569 euro, în scădere cu peste 35% față de restul anului. 

Africa de Sud este o altă destinație cerută de români, biletele de avion spre Johannesburg fiind disponibile de la 609 euro, iar pentru Cape Town de la 639 euro

Destinațiile nord-americane așteaptă să fie explorate cu prețuri de la 429 euro pentru Miami și Los Angeles, 529 euro pentru New York, 599 euro la Philadelphia și multe alte orașe.

Pasionații de călătorii care vor să ajungă în Brazilia, au la dispoziție bilete începând de la 518 euro de persoană, dus-întors, în Rio de Janeiro și Sao Paolo, incluzând o reducere de  -35% față de prețul normal al biletului.

Insulele exotice, alternativă la vacanțele all inclusive în Turcia pentru turiștii români

Pentru o experiență de călătorie în locuri exotice cu plaje paradisiace, pasagerii AIR FRANCE pot profita de ofertele către Mauritius de la 539 euro și către Punta Cana și Saint Martin de la 769 euro, zboruri dus-întors.

Rezervarea biletelor la aceste prețuri este posibilă până pe 5 septembrie 2019, iar perioada de călătorie pentru toate destinațiile este până pe data de 30 iunie 2020. Tarifele expuse sunt pentru zboruri dus-întors, cu toate taxele incluse. Cele mai mici tarife nu includ și bagajul de cală.  Acestea sunt diponibile pe www.airfrance.ro și www.klm.ro, cât și la agențiile de turism și tour operatorii autorizați.

Leave A Reply

Your email address will not be published.